Ünlü televizyoncu evleniyor

Televizyoncu, cemiyet hayatının tanınmış ismiyle evlilik kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü televizyoncu evleniyor

Sosyetenin en gözde bekarlarından Derin Mermerci, 6 aydır birlikte olduğu televizyoncu sevgilisi Cem Aydın’la 26 Eylül’de evleniyor.



Vatan'ın haberine göre cemiyet hayatının tanınmış ailelerinden Mermerciler’in en küçük kızı Derin Mermerci (31) bekarlığa veda ediyor. Mermerci, 6 aydır beraber olduğu Doğuş Yayın Grubu’nun eski CEO’su Cem Aydın’la 26 Eylül Perşembe günü evleniyor.



Sır gibi saklanan, sadece ailelerin ve çok yakın dostların davet edildiği nikah, Cem Aydın’ın Gümüşsuyu’ndaki evinde gerçekleşecek. Çift, nikah sonrası Amsterdam’da yakın dostlarına davet verecek. Düğün ise 2014 yazında Mermerciler’in Vaniköy’deki yalısında yapılacak. 44 yaşındaki Cem Aydın’ın ilk evliliğinden iki çocuğu var.



Bir dostları ise çiftin nikahlandığını, kutlama için yurt dışından yakınlarını beklediğini öne sürdü. Türkiye’nin ilk tekstilcilerinden merhum Mehmet Ata Mermerci ile Ender Mermerci’nin üç kızından en küçüğü Derin, sosyetenin gözde bekarları arasında yer alıyordu. Anne Ender Mermerci ortanca kızı Yosun’u üç gün üç gecelik düğünle evlendirdi. Büyük kızı Tansa ise eşi Can Ekşioğlu ile nikah kıydıktan 7 ay sonra Beylerbeyi Sarayı’nda düğün yapmıştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin