ÜNLÜ SUNUCU KENDİSİNE İNTERNET ÜZERİNDEN HAKARET EDENLERE DAVA AÇIYOR

TV'de program yapan sunucu Uğur Arslan, internet üzerinden kendisine hakaret edildiği gerekçesiyle savcılığa şikayette bulundu.

Google Haberlere Abone ol
ÜNLÜ SUNUCU KENDİSİNE İNTERNET ÜZERİNDEN HAKARET EDENLERE DAVA AÇIYOR

 Avukatı ile Emniyet Müdürlüğü gelerek ifade veren Uğur Arslan "Benimle ilgili çeşitli form sitelerinde hakarete varan sözler, kelimeler söylendi Küçük düşürücü sözler yer aldı. Yapanların bulunmasını ve yazıların kalkmasını istiyorum" dedi.

Bir televizyon kanalında Songül Karlı ile birlikte "Su Gibi" isimli evlilik programını sunan Uğur Arslan önceki gün Kartal Cumhuriyet Savcılığı'na kendisini internette küçük düşürücü sözler yazan kişiler hakkında şikayette bulundu. Avukatı eşliğinde şikayette bulunan Arslan, savcılık tarafından Asayiş Şube Müdürlüğü, Bilişim Büro Amirliği'ne gönderildi.

Avukatı ile birlikte Bilişim Büro Amirliği'ne gelen Uğur Arslan, polise verdiği şikayet dilekçesiyle ilgili ifade verdi. İnternet üzerinden bazı sitelerde kendisine hakaret dolu sözler söyleyen kişiler hakkında şikayetçi olan Uğur Arslan, "İnternette bazı sitelerde benim hakkımda hakaret içeren yazılar yazmışlar. Çeşitli form sitelerinde beni küçük düşürücü sözler ve kelimeler sarf edilmiş. Rumuz kullanılarak hakaret içerikli kampanya yapan kişiler hakkında şikayetçi oldum.Kartal Cumhuriyet Savcılığı'na başvurmuştum. Şimdi polis arkadaşlar o kişileri bulacağına inanıyorum. Haklarında yasal işlem yapılmasını istiyorum. Ayrıca bu mesajların internet ortamından silinmesini istiyorum" dedi.



Sıradaki Haber İçin Sürükleyin