Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın son durumunu kardeşi açıkladı

İbrahim Erkal, geçen hafta evinin otoparkında düşerek beyin kanaması geçirmiş ve ameliyat olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın son durumunu kardeşi açıkladı

Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal (50) geçen hafta evinin otoparkında düşerek beyin kanaması geçirmiş ve ameliyat olmuştu. Yoğun bakımda olan İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla  kardeşinden açıklama geldi.



12 Nisan Salı gününden beri Liv Hospital'de yoğun bakımda olan İbrahim Erkal’ın sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Star TV'de ekrana gelen Duymayan Kalmasın programına katılan kardeşi Abdullah Erkal, İbrahim Erkal’ın sağlık durumunda iyi ya da kötü yönde bir gelişme olmadığını söyledi.



Abdullah Erkal şunları söyledi:



''Ağabeyim şu an yoğun bakımda uyutuluyor, Türkiye halkından dua bekliyoruz… Şu anda sadece bunları demekle yetiniyorum. İkinci bir ameliyat bilgisi gelmedi. Sadece uyutuluyor! Beynindeki ödemde, ne bir ilerleme ne de bir gerileme olduğu yönünde haber verildi. Tüm Türkiye'den dua bekliyoruz.''



Hastaneden de açıklama yapıldı



İbrahim Erkal'ın tedavi gördüğü  hastaneden yapılan açıklama şöyle:



"Beyin kanaması ön tanısı ile 12 Nisan Salı gününden bu yana Liv Hospital’da tedavisi devam eden ve yoğun bakımda uyutulan Değerli Sanatçı İbrahim Erkal’ın bugüne ait bulguları değerlendirildiğinde beyin ödemi ve hayati tehlikesinin sürdüğü izlenmiştir.

Saygılarımızla"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin