Ünlü oyuncuyu hastanelik oluncaya kadar dövdüler!

Oyuncu Oral Özer'in bulunduğu mekan tarandı...

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncuyu hastanelik oluncaya kadar dövdüler!

Kadıköy'de bulunan bir barda önceki gece 03.00 sıralarında, önce barın etrafında tur atıp ardından yaylım ateşi açan bir otomobilden silahlı saldırı düzenlendi. 15’in üzerinde kurşunun sıkıldığı saldırıda barda bulunan 2 müşteri, saldırganların silahlarından çıkan kurşunlarla yaralanırken, diğer müşteri ve bar çalışanları ise kendilerini masaların altına atarak kurtuldu.



Saldırı sırasında barda bulunan Oral Özer isimli sinema ve dizi oyuncusu da saldırının gerginliğiyle çıkan tartışmada hastanelik oluncaya kadar dövüldü. Olaydan sonra yakalanan 2 saldırganın verdiği ilk ifadelerinde saldırıyı bar işletmecisi ve çalışanlarıyla daha önceden yaşadıkları bir trafik kavgası husumeti nedeniyle gerçekleştirdiklerini söyledi. Milliyet’in haberine göre yaralıların olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığı olayda, saldırı anını cep telefonuyla çekmeye çalıştığı iddia edilen bir müşteriyle tartışmaya giren bar çalışanlarına müdahale ederek “Yanlış adama kızıyorsunuz” diyen sinema ve dizi oyuncusu Oral Özer'e bar çalışanları tarafından dayak atıldığı ileri sürüldü.



OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI



Oyuncu Özer'in sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf ve bilgilerde, çenesinin kırılıp yüzünün gözünün patlatıldığını iddia ettiği darp olayıyla ilgili olarak Kadıköy İlçe ekiplerince soruşturma başlatılırken, silahlı saldırı olayıyla ilgili de dün akşam 21.00 sıralarında olayı gerçekleştirdiği belirlenen 2 şüpheli saklandıkları adreslerinde yakalanıp gözaltına alındı. Ayrıca saldırganları olay yerine getiren aracı kullanan şahıs da gözaltına alındı.



HUSUMETİN KAYNAĞI ARAÇ SÜRTÜŞMESİ



Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alınan 2 saldırganın bar işletmecisi ve çalışanlarıyla husumetli olup, olayı bu nedenle gerçekleştirdikleri öğrenilirken, husumetin kaynağının ise bir süre önce trafikte yaşanan bir araç sürtüşmesi olayı sonrasında saldırganlardan birisinin bar çalışanları tarafından dövülerek darp edilmesi olduğu ileri sürüldü. Polisin hem silahlı saldırı hem de darp olayıyla ilgili soruşturması devam ediyor.



ORAL ÖZER O GECE YAŞADIKLARINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI



Dün Kadıköy’de, bir mekana yapılan silahlı saldırıyı duymuşsunuzdur. Ben de oradaydım. Gece saat üçten itibaren yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. Sıkıntı olaydan bir saat kadar önce başladı. Biz kız arkadaşımla mekanın içindeydik ve bir arabadan atılan bardak sesini duyduk. Çalışanlar barın arkasından beyzbol sopalarını alıp arabanın peşinden gittiler. Sonrasında birinin dediğine göre arabadan silah göstermişler.



Ve çalışanlar peşlerini bırakmış. Üç sularında kelimenin tam anlamıyla bar tarandı. Minimum on beş el ateş edildi. Biz doğal olarak masaların altına saklandık. Ses kesilip, şoku atlatınca barın önünde birinin yaralı yattığını gördük. Sonrasında arka masamızdan bir çocuk video çekmeye başladı. Yaralının yakını ve tahminimizce mekanla doğrudan bağlantılı olan baş saldırganım, bu çocuğun üzerine yürüyüp bağırmaya başladı. Ben de olayı sakinleştirmek adına “yanlış kişiye bağırıyorsunuz” dedim. Bu kadar.



“Yanlış kişiye bağırıyorsunuz” bunun üzerine o ruh hastası hiçbir neden yokken ve hali hazırda barda maksimum bir dakika önce ateşli silahla yaralanmış iki insan varken, bana öldüresiye saldırdı. Yetmedi, iki kişi daha katıldı ona. O da yetmedi ellerine bira bardaklarını aldılar. Kafama o bardaklarla belki yirmi darbe aldım. Kız arkadaşıma da o bardaklarla vurdular (kolu alçıda). Sonrasında, ben artık yere yığılınca bıraktılar. Ambulans bekledik bir süre, polisler geldi. Bizi dışarı çıkardıklarında adamlar yok olmuştu. Bar çalışanlarına defalarca onların kim olduğunu sorduk. Yanıt alamadık. Hastaneye bizimle gelmelerini söyledik, geçiştirdiler. Açıkça adamları koruyup, kendilerini olaydan sıyırmaya çalıştılar. Bugün öğlen on ikiye kadar hastanedeydim. Kafamda iki derin yarık, gözümün altında altı dikiş ve çenemde ameliyatlık bir kırık var. “Yanlış kişiye bağırıyorsunuz” dedim diye ve ben oyuncuyum. Acilde ifadelerimizi verdik, şikayetçi olduk. Süreci takip edeceğiz ve saldırganların da işletmenin de gerekli cezayı almaları için elimizden geleni yapacağız fakat öyle şeyler oldu ki gece boyunca beni bunu yazmaya itti. Birincisi çalışanların verdiği ifade: Dediklerine göre ben o hengamede düşüp kafamı bira fıçısına çarpmışım. İkincisi: mekanda kamera yok diyorlar. Üçüncüsü: Memurlardan birinin bize saldırganları bulmalarının çok zor olduğunu ve bizim o mekana tekrar gidip kişiyi görürsek ihbar edebileceğimizi söylemesi.



Ünlü oyuncuyu hastanelik oluncaya kadar dövdüler!



ORAL ÖZER KİMDİR?



1 Ocak 1983 yılında İskenderun’da dünyaya gelen Oral Özer, tiyatro eğitimine Ankara Sanat Tiyatrosu’nda başladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı Tiyatro bölümünde bir yıl okuduktan sonra Haldun Dormen’in birçok müzikal projesinde asistanlık yaptı. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünde burslu olarak okuyan 35 yaşındaki oyuncu Tiyatro Kedi’deki projelerde de yer aldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin