Ünlü oyuncunun ölüm nedeni belli oldu

Cory Monteith'nin ölümüyle ilgili adli tıp raporu tamamlandı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncunun ölüm nedeni belli oldu

Kanada'da otel odasında ölü bulunan genç oyuncu Cory Monteith'nin aşırı dozda eroin ve alkol kullanımı nedeniyle öldüğü açıklandı.



British Columbia Adli Tıp Kurumu'nda yapılan açıklamada, 31 yaşındaki oyuncunun otosisinde aşırı dozda alkol ve eroin tespit edildiği ve ölümü sırasında otelde yalnız olduğunu tahmin edildiği söylendi.



Vancouver Polis Birimi Sözcüsü Brian Montague ise, otel kayıtlarından Monteith'in otele yalnız döndüğünün görüldüğünü ve odasında bulunmasından uzun bir süre önce öldüğünü ifade etti.



Montague, Adli Tıp Kurumu'nun raporunda oyuncunun kullandığı eroin ve alkol miktarının belirtilmediğini ancak odada yaptıkları incelemede aşırı doz eroin bulunduğuna dar deliller topladıklarını ifade etti.



Türkiye'de de yayınlanan Glee dizisindeki Finn Hudson rolüyle tanınan Monteith'in cesedi, 6 Temmuz'da giriş yaptığı Fairmont Pacific Rim otelinin 21. katındaki odasında otel görevlisinin ünlü yıldızın otelden ayrılma saatini kaçırması nedeniyle durumdan şüphelenmesi üzerine bulunmuştu.



Cory Monteith'nin bir süre önce madde bağımlılığı tedavisi kapsamında bir sağlık kurumunda tedavi görmeye başlamıştı. Ünlü yıldız 19 yaşında da aynı nedenle rehabilitasyon tedavisi görmüştü. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin