Ünlü oyuncudan telefon isteyen takipçisine şok cevap!

Sinan Çalışkanoğlu, bir takipçisinin telefon isteğine cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncudan telefon isteyen takipçisine şok cevap!

Sosyal medyada bir takipçisi oyuncu Sinan Çalışkanoğlu'ndan cep telefonu istedi. Ünlü oyuncu, takipçisinin mesajını paylaşıp, "böyle dangalak bir nesil var işte" dedi.



Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu kendisine gelen bir mesajı sosyal medya hesabından paylaştı. Bir takipçisi ‘Merhaba Sinan abi, sizi çok seviyorum. Abi, sizden bir isteğim var. Benim Iphone 7 hayalim var. Abicim, maddi sıkıntılar nedeniyle alamıyorum. Sizin için küçük bir şey ama benim için çok büyük… Sizden ricam, bana bir tane hediye alabilir misiniz? Gerçekten çok mutlu olurum.’ sözleriyle ünlü oyuncudan cep telefonu istedi.



Ünlü oyuncudan telefon isteyen takipçisine şok cevap!



Takipçisinin mesajını hikaye bölümünden ‘Böyle bir nesil var işte. Iphone7 hayali kuran dangalak nesil!’ sözleriyle paylaşan ünlü oyuncuya tepki geldi. Mesajı gönderen kişinin de hata yaptığını belirten bazı sosyal medya kullanıcıları Sinan Çalışkanoğlu’na ‘yine de böyle bir cevap vermemeliydiniz’ sözleriyle tepki gösterdi.Oyuncu paylaşımını sildi.



Sinan Çalışkanoğlu, eleştirilerin ardından yine sosyal medya hesabında konuyla ilgili bir açıklama yayınladı:



"Bunu yapmak zorunda olduğum için bu postu paylaşıyorum. Öncelikle sözüm bir çocuğun hayalleriyle oynadığımı söyleyen insanlara; bir çocuğun yazdıklarını paylaşacak kadar vicdansız birisi değilim. 40 yaşındayım. Bana 35 yaşında birisi de 'abi' diyor. Bu kişi çocuk değildir, rencide etmemek için bütün hesap bilgilerini ve profilini karaladım. O mesaj üzerinden yaptığım hazırcı, maddiyatçı, statükocu zihniyete bir göndermeydi! Daha önce kitap, kışlık ayakkabı, mont yardımı yaptığım bir sürü insan geldi aklıma ve hamburgercide çalışıp bir yandan da tiyatro eğitimi almaya çalışan kendimin 25 yasında ki hali... Bu paylaşımı o yüzden yaptım. Pişman da değilim. Kimseden de özür dilemeyeceğim. Ben inandığımı söyledim. Bana hakaret edip hem dm'den, hem yorumlardan annemden girip ejdadımdan çıkan insanları da Allah’a havale ediyorum saygılar, sevgiler..."



Ünlü oyuncudan telefon isteyen takipçisine şok cevap! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin