Ünlü oyuncudan takipçisine ‘kilo’ ayarı!

Aslıhan Gürbüz, kilosunu eleştiren bir takipçisine sert bir yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncudan takipçisine ‘kilo’ ayarı!

Star'da yayınlanan 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinde 'Merve Aksak' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, kilosunu eleştiren bir takipçisine sert bir yanıt verdi.



Bir takipçisi, Instagram'dan oyuncuya "Ya bu kilolar ne olacak? Acil çözmen lazım" şeklinde mesaj attı. Aslıhan Gürbüz, takipçisine, "Tatlım senin başka bir kadının bedenini kafaya takman ne olacak? Acil kendine başka dertler bulman lazım" yanıtını verdi.



Aslıhan Gürbüz, daha sonra Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:



"Selam ben Aslıhan bu kareyi çok seviyorum, aramızda kalsın sevgilim çekti

Hiçbir kalıbınıza, önyargınıza kulak asmıyor, önem vermiyor ve bir duygu barındırmıyorum önce orada bir anlaşalım.

Cevap verip ifşaa ettiklerimi, canım yandığından ya da duygulandığımdan (veya sizin deyiminizle kezbanlıktan)değil paylaşmam. 

Biraz farkındalık sağlamak isterim, bu mesleği 10 yıldır böyle bir bedenle yerine getiren bir kadın ya da sizin deyiminizle ÜNLÜ olarak.

Farkındalık yaratmak isterim, binlerce takipçisi olan, sevdiği işi yaptığı için sevilen ve takip edilen biri olarak.

O yüzden bu sayfada çiçek-böcek deniz-güneş fotoğraflarım daha çoktur. Çoğunda makyajım ya da çok güzel pırıltılı kıyafetlerim de yoktur O yüzden uzun uzun yazarım bazen altlarına düşüncelerimi ki, bir kişiyi etkileyebilirsem ne mutlu bana. 

Kalıplarınızda ki ünlü anlayışı nedir bilemem ama bazılarınızı karşılamadığımın farkındayım. Ama karşılamak için de bir çabamın olmadığını bilmenizi isterim

Bir karakterin bana uygun olduğunu düşünen yapımcı-senarist-yönetmen o kadını bana emanet eder, ben de elimden geldiğince o emanete hizmet etmek için çalışır çabalarım. O rolün Aslıhan’a uygun olduğunu düşünen merci, kaşımı-gözümü, yüzümü-saçımı, bedenimi-yaşımı gözönünde bulundurarak bir karar verirler, koca koca insanlardan bahsediyorum haaa

10 yıldır teklif edilen kadınlar içinde hiç balerin, eski manken, verem hastası ya da gencecik bir genç kız vs olmadı, olamaz da. Öyle bir kadın oynamadım oynayamam. Fiziksel olarak inandırıcılığım olmaz olamaz! 38-40 bedene sahip, makyaj yapıldığında olgunlaşan 35 yaşında bir oyuncu olarak.

Bunun hem ben hem de benimle birlikte proje yapan o koca insanlar tarafından farkedildiğini ve bilindiğini unutmayın.

Yeryüzünde KADIN a dair dayattığınız hiçbir baskı, ne kadın ne de oyuncu olarak umurumda değil.

İşimi en iyi şekilde yapmak, iyi bir insan olmak ve doğa ile bir bütün olmak gibi dertlerimden başka derdim de yok. Her yıl bir ameliyat geçirmiş, genetik mirası birazcık talihsiz biri olarak SAĞLIK ve SIHHAT ten başka dileğim de.

Mutluluğun çok daha basit olduğunu, iyi olmanın da o kadar zor olmadığını düşünüyorum."






 


Aslıhan Gürbüz (@gurbuzasli)'in paylaştığı bir gönderi (Mar 17, 2018 at 4:16öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin