Ünlü oyuncudan sınırları zorlayan hareket

Mine Tugay, yaptığı yoga hareketiyle takipçilerinin ağzını açık bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncudan sınırları zorlayan hareket

Ekranlardan bir süredir uzak kalan ünlü oyuncu Mine Tugay, vücudunun sınırlarını zorladığı yoga hareketiyle takipçilerinin ağzını açık bıraktı. Tugay, yoga yaptığı anların videosunu takipçilerinin beğenisine sundu.



'Mine Hanım fizik kurallarına meydan okumuşsunuz'



Instagram hesabından yoga yaptığı anların videosunu paylaşan ünlü oyuncu Mine Tugay, takipçilerini mest etti. Tugay'ın bir takipçisi videoya, "Mine hanım fizik kurallarına meydan okumuşsunuz." yorumunu yaptı.Başka bir takipçisi ise, "Ben yapmaya kalksam kolumu bacağımı kırardım herhalde." yorumunu yaptı.



Minibüs şoförünün saldırısına uğramıştı






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



En sevdiğim yoga pozu #crowpose  Yorumları açık bırakıp saçma sapan yorum yazanları engellemeye devam mı etmeli yoksa yoruma kapatmalı mı?Çok önemli bir sorun değil ama bazı rahatsızlıkları olan insanlar hakkında bir merakım var; kendinizi burada seviyesiz bir şekilde deşifre ederken utanç duygunuz hiç mi yok, yoksa fake hesaplar ardına saklanırken kendiniz olmamanın verdiği sahtelikten çok mu memnunsunuz? Kendiniz olun! Bundan daha kıymetli bir şey daha yok şu hayatta



Mine Tugay (@minetugay)'in paylaştığı bir gönderi (6 Oca, 2019, 10:26öö PST)






Minibüs şoförünün saldırısına uğrayan Mine Tugay, ''Şehrin ortasında bir minibüs şoförünün saldırısına uğradım. Tek suçum beni arabasıyla taciz ettiği için kornaya basmam...'' notunu düştü. Bu açıklamasının ardından Mine Tugay'ın takipçileri oyuncuya destek vermişti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin