Ünlü oyuncu Vodafone'un yeni reklam yüzü oldu!

Mehmet Günsür, Vodafone’un yeni reklam filmi için kamara karşısına geçti.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu Vodafone'un yeni reklam yüzü oldu!

Vodafone Red’in yeni dönem reklam filmlerindeki yüzü ünlü aktör Mehmet Günsür oldu. Günsür, Vodafone Red’in yeni reklam filmi ‘Vodafone Güvenli Depo’ için kamera karşısındaydı.



Vodafone’un yeni reklam yüzü olan ünlü aktör, reklam filminde kız arkadaşıyla romantik dakikalar geçiren birini canlandırıyor. Yıllar öncesinde birlikte mutlu oldukları anları anlatan ve hatırladığı detaylarla arkadaşını oldukça etkiliyor ve şaşırtıyor. Ancak, kız arkadaşının bu anları nasıl hatırladığıyla ilgili sorusuna yanıt veremeyince olanlar oluyor. Ağızından yanlışlıkla Vodafone’un Güvenli Depo uygulamasını kaçırınca da olaylar gelişiyor.



Televizyon reklamının yanı sıra radyo, açıkhava, özel dijital projeler, mağaza içi görünürlük gibi diğer tüm kampanya çalışmalarında da yer alacak olan Günsür, herkesi şaşırtmaya devam edecek.



Vodafone’un yeni dönem reklamlarında Mehmet Günsür ile çalışacak olmasını değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk,şunları söyledi:



“Türkiye’nin tamamını kucaklayan bir marka olarak, hemen herkesin hayatına bir şekilde dokunuyor ve iletişim kampanyalarımızda tüketici ile bağ kurmaya özen gösteriyoruz. Vodafone Red platformunda sunduğumuz çok özel 4.5G servisleri ve avantajları Mehmet Günsür gibi özel bir isimle tanıtmak istedik. Abonelerimize sunduğumuz hayatı kolaylaştıran çözümleri Mehmet Günsür’un olacağı yeni reklam filmleri ve kampanyalarla herkese anlatmaya devam edeceğiz. Kullanıcılarımızla samimi ve yakın bir bakış açısıyla iletişim kurmaya önem gösteriyoruz. Vodafone Red’in birbirinden özel 4.5G servisleri ve avantajlarından herkesin etkileneceğine inanıyoruz. Bu doğrultuda markamızı bir adım öne çıkaracak ve ileriye taşıyacak çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin