Ünlü oyuncu sıra dışı bir rolle ekrana dönüyor

Rıza Kocaoğlu, 'Aliço' ile izleyiciyi şaşırtacak.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu sıra dışı bir rolle ekrana dönüyor

Show TV’de ekrana gelecek, Ay Yapım imzalı Çukur için geri sayım heyecanı devam ederken, dizinin ilk tanıtımında gizemli çöp toplayıcısı Aliço olarak geçmişte canlandıklarından bambaşka bir karakterle izleyici karşısına çıkacak olan Rıza Kocaoğluşimdiden büyük merak uyandırdı.



 



Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk’ün üstlendiği; sezona damgasını vurmaya hazırlanan Çukur’un gizemli Aliço’sunu canlandıran Rıza Kocaoğlu, hikâyenin kilit noktalarından biri olarak ekran başındakileri şaşırtacak. Sessiz sakin, kendi halinde bir çöp toplayıcısı gibi gözükse de Çukur mahallesinde Ercan Kesal’ın canlandırdığı İdris’in sokaktaki gözü kulağı olan Aliço, geçmişinden gelen yaralarıyla izleyicileri derinden etkileyecek.



 



Üniversitede matematik mühendisliği okumuş ve dâhi derecesinde bir sayısal zekâya sahip olan Aliço, güçlü hafızasıyla Çukur’da izleyicilerin yapbozu tamamlamasına rehberlik edecek. Aliço için saçlarını kazıtan Rıza Kocaoğlu, geçmişte canlandırdığı karakterlerden bambaşka bir rolle izleyicileri Çukur’a sürükleyecek.



 



Çukur ilk bölümüyle 23 Ekim Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de!



Ünlü oyuncu sıra dışı bir rolle ekrana dönüyor


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin