Ünlü oyuncu o şirkete dava açtı!

Begüm Akkaya, babasından hala bir haber gelmemesi üzerine feribot şirketine dava açtı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu o şirkete dava açtı!

Geçen yıl Yunanistan’ın Patra Limanı’ndan 500 yolcuyla İtalya’ya giderken yanmaya başlayan “Norman Atlantic” adlı feribotta bulunan Türk vatandaşlarından Dr. Hakan Akkaya, 6 Yunanlı ile bindiği filikayla kayboldu. Ünlü oyuncu, Dr. Akkaya'dan hala bir haber gelmemesi üzerine feribot şirketine dava açtığını söyledi ve 'Kendimi Cumartesi Annelerine' benzetiyorum dedi.



Geçen yıl 30 Aralık gecesi Yunanistan'ın Patra Limanı'ndan 500 yolcuyla İtalya'ya giderken yanmaya başlayan "Norman Atlantic" adlı feribotta bulanan Türk vatandaşlarından Dr. Hakan Akkaya, 6 Yunanlı  ile bindiği filikayla kayboldu. Son olarak tur şirketini cep  telefonuyla arayıp "Bir filikaya bindik. Her yer sis ve deniz çok dalgalı. Lütfen bizi kurtarın" diyen Akkaya'dan 5 aydır haber yok.



Hakan Akkaya'nın kızı, dizi oyuncusu Begüm Akkaya, Habertürk'ten Hüseyin Şentürk'e konuştu ve olayı, babasının bir arkadaşından gelen telefonla öğrendiğini belirterek, "Bana göre kurtarma rezaleti yaşandı. Babam hayatta mı değil mi bilmiyorum. Organ mafyasının kaçırmış olabileceğini bile düşünüyorum. Bu belirsizlik beni çok etkiledi, psikolojik destek almaya başladım. Cumhurbaşkanı ve Başbakana e-mail atarak bilgi almak istedim. İki ay sonra Dışişleri'nden bir yetkili aradı. Ancak hiçbir gelişme olmadı. İtalya'ya DNA örneği göndermek istedim ama kabul etmediler" dedi.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin