Ünlü oyuncu ilk kez komedide!

'Evlenmeden Olmaz' filmi bu hafta vizyonda olacak.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu ilk kez komedide!

Başrollerinde Cansel ElçinÖzge Özberk ve Hakan Eratik'in oynadığı 'Evlenmeden Olmaz' filmi vizyon için gün sayıyor. Cansel Elçin'in ilk kez komedi türü bir yapımla seyirci karşısına çıkcağı filmde Özge Özberk evlilik meraklısı Zeynep'i canlandırcak. 



Senaryosunu Özge Aras yazdığı Yasemin Türkmenli yönettiği 'Evlenmeden Olmaz' 2 Ekim'de sinemalarda olacak.



Cansel Elçin, Özge Özberk ve Hakan Eratik’in başrollerini paylaştığı filmde; Gözde Okur, Serkan Kuru, Seda Demir, Serhat Yiğit, Suzan Aksoy gibi başarılı isimler de yer alıyor.



Film; modern çağda evlilik baskısı ve korkusu arasında sıkışıp kalmış kızların ve erkeklerin öyküsüni anlatıyor. Zeynep (Özge Özberk) ve Yavuz (Cansel Elçin) birbirine çok aşık bir çiftken Zeynep'in evlilik arzusu, Yavuz'un ise evlilik korkusu yüzünden ayrılırlar. Ancak ikisi de birbirini unutamaz. İşi sebebiyle bir araştırma yapmak için ''evlenmeden olmaz'' isimli bir çöpçatanlık bürosuna giden Zeynep ve iki arkadaşı Melisa (Gözde Okur) ile Ayşe (Seda Demir), orada Adnan (Serhat Yiğit) denilen tuhaf, çılgın bir çöpçatanla karşılaşırlar. Adnan, Zeynep'e Yavuz'u unutturacak birini bulur. Ancak bulduğu kişi; hepsinin başına beklenmedik işler açar.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin