Ünlü oyuncu, Hıçkırık dizisiyle davalık oldu!

Sezgi Sena Akay, diziden ücretini alamadığı iddiasıyla dava açtı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu, Hıçkırık dizisiyle davalık oldu!

Best Model Of The World 2012’de birinci seçildikten sonra oyunculuğa geçiş yapan Sezgi Sena Akay, 'Hıçkırık' adlı diziden 19 bin 450 liralık oyunculuk ücretini alamadığı iddiasıyla, Birsel Turizm Filmcilik Reklamcılık şirketine dava açtı. Mahkeme, davaya cevap vermeyen şirketin beyanda bulunması için süre vererek duruşmayı erteledi.



Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’ne açılan davanın dilekçesinde şu iafdeler yer aldı:



"Sezgi Sena Akay sözleşmedeki tüm yükümlülüklerini ve oyunculuk görevini başarıyla yerine getirmiştir. Ancak Akay’a 19 bin 450 liralık oyunculuk ücreti ödenmemiştir. Davalı şirket, 15 Nisan 2018’de herkese gönderdiği mesajda ise borçları ödeyemeyecekleri için üzgün olduğunu ve şirketin iflasının isteneceğini bildirmiştir. Ancak yapılan araştırmada borçlu yapım şirketinin durumunun mesajda belirtildiği gibi kötü olmadığı ve televizyon kanalından halen 1 milyon 600 bin lira alacaklı olduğu öğrenilmiştir. Davalı, alacaklılarından mal kaçırmak için böyle bir yola başvurmuştur. Davalı şirketin 19 bin 450 lirayı ödememesi üzerine İstanbul 21. İcra Müdürlüğü’nde icra takibi başlattık. Davalı haksız ve kötü niyetli olarak icra takibini durdurmuştur. İcra takibinin devamına karar verilmesini istiyoruz."



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin