Ünlü oyuncu hangi diziyle ekrana dönüyor?

Murat Ünalmış, FOX'un yeni projesinde başrol oynayacak.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu hangi diziyle ekrana dönüyor?

Son olarak TRT 1'in iddialı projesi "Sevda Kuşun Kanadında"yla seyirci karşısına çıkan Murat Ünalmış, yeni projesi için el sıkıştı.



Ünlü oyuncu, yaz sezonunda da dizi atağında devam etme ve büyük bütçeli dizileri hayata geçirme kararı alan FOX'un yeni projesinde başrol oynayacak. Ses getiren çok sayıda yarışma ve reklama imza atan 25 Film şirketinin yapımcılığını üstlendiği dizinin adı "Deli Gönül"...



Murat Ünalmış, dizide hayatında değer verdiği her şeyi kaybetmiş bir öğretmen rolüne hayat verecek. İstanbul'a taşınıp özel bir okulda göreve başlayacak olan yakışıklı oyuncu, metropolde tutunabilmek için büyük bir mücadeleye atılacak. Alican Yaraş'ın kaleme aldığı dizide diğer rolleri ve başrol kadın oyuncuyu kimlerin canlandıracağı ise henüz netlik kazanmadı. "Deli Gönül"ün yönetmen koltuğunda  Selim Demirdelen ile Berat Özdoğan oturacak. Aynı zamanda müzisyen ve kurgucu kimlikleriyle de dikkat çeken Selim Demirdelen, 2007 yılında Nejat İşler, Mehmet Günsür, Melisa Sözen ve Erkan Can'dan oluşan dev kadrosuyla büyük beğeni toplayan "Bıçaksırtı" dizisini yönetmişti. Başarılı yönetmenin çekeceği, Alican Yaraş'ın ise yazdığı "Deli Gönül"ün çekimleri mayıs ayında başlayacak. 







BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin