Ünlü oyuncu Haktan Pak hayatını kaybetti!

Son olarak 'Yasak Elma' dizisinde rol alan Haktan Pak, 50 yaşında vefat etti.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu Haktan Pak hayatını kaybetti!

Son olarak FOX'ta yayınlanan 'Yasak Elma' dizisinde rol alan ünlü oyuncu Haktan Pak, 50 yaşında hayata gözlerini yumdu.



Ruhumun Aynası, Hayatboyu, Kolpaçino, Yaşar ne yaşar ne yaşamaz, Hırsız var, Kiralık Aşk gibi dizi ve filmlerde rol alan oyuncu Haktan Pak, hayata gözlerini yumdu. Pak’ın 2012 yılında evlendiği ve geçtiğimiz yıl boşanma davası açtığı eşi Müge Turanlı, sosyal medya hesabında "Bir daha ki sefere görüşmek üzere yosun gözlü adam.. Söz bitti.." mesajını paylaştı.



Ünlü oyuncu Haktan Pak hayatını kaybetti!



Haktan Pak kimdir?



6 Mayıs 1969 yılında İzmir'de dünyaya gelen Haktan Pak, İstanbul Üniversitesi/Viyana Teknik Üniversitesi /Viyana Franz Schubert Konservatuarı'nda lisans eğitimini tamamladı. 2004 yılında oynadığı Hoşgeldin Hayat filminde Damat Metin karakterine hayat verdi. Son yıllarda TV dizilerinde de rol alan Haktan Pak Evlat Kokusu adlı dizide Serdar karakterine hayat verdi. Yasak Elma dizisinde ise Mustafa karakterine hayat vermişti.



Pak bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Dostu Ali Doğanlı geçtiğimiz ay Pak'ın çoklu organ yetmezliği başladığını ve hastanede olduğunu açıklamıştı.



Ünlü isimlerden başsağlığı mesajları



İşte, Haktan Pak'ın ardından dostlarının mesajları:



2008 de bir film setinde tanışıp arkadaş olduk sonra yıllar boyunca hasbihal ettik... İyi bir adamdı Haktan Pak. Güle oynaya gittiği hastaneden, omuzlarda çıkacak... Güle güle Haktan Abi. Seni seviyorum. (Serdal Genç)



İyi ki tanıdım seni huysuz ve tatlı brom. birlikte görev ve yol aldığım için hep gurur ve mutluluk duyacağım güzel kardeşim. Mekanın cennet olsun (Janset)



Çoook çok üzgünüm,Allah rahmet eylesin,sana ve tüm sevdiklerine sabırlar dilerim (Dolunay Soysert)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin