Ünlü karikatürist taburcu oldu!

Bodrum'da geçirdiği rahatsızlık sonucu hastanede yoğun bakıma alınan ünlü karikatürist Bedri Koraman, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü karikatürist taburcu oldu!

30 yıldır Bodrum'a bağlı Torba Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşamını sürdüren karikatürist Koraman, ritim bozukluğu ve nefes darlığı şikayetiyle geçtiğimiz günlerde ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılmıştı. 



Hastanenin acil servisinde ilk müdahalesi yapılan Koraman, hastane doktorlarından Prof. Dr. Alper Toker tarafından yoğun bakıma kaldırılmıştı. Yoğun bakımda gerekli tedavisi tamamlanan Koraman, iki gün normal odada yattıktan sonra sağlığının normale dönmesiyle taburcu edildi.



Torba Mahallesi'ndeki evinde eşi Nil Koraman, bakıcısı ve bir özel hemşire ile yaşamına devam eden Koraman, yaşadığı zor anları gazetecilerle paylaştı.



İlk olarak nefes darlığı ve ritim bozukluğu rahatsızlığı yaşadığını belirten Koraman, "Hastanede elektroşok uyguladılar, hemen düzeldi ancak doktorlar titiz davranıyor, şefkat gösteriyorlar. Öyle olunca insan nankörlük edemiyor ve bir gün iki gün hastanede yattım. Faydasını çok iyi bir şekilde gördüm. Hastane ve doktorlar çok ciddi bir çalışmayla beni iyi ettiler. Hastanenin başhekimine teşekkür ediyorum" dedi.



Yaşamı boyunca birçok ameliyat olduğunu ifade eden Koraman, "Geçmiş yıllarda bademcik, bypass, bel fıtığı ameliyatı oldum, hastanelerde çok içli dışlı olduk. Uzun yaşamanın bedeli bunlar. Allah'a şükür ki ızdıraplı bir durum değil" diye konuştu.



Koraman, anılarının yer aldığı iki kitap çıkarmaya hazırlandığını da belirterek, şöyle konuştu:



"İki ya da üç kitap çıkarmayı planlıyorum. Birinci kitap bitmek üzere. Böyle bir rahatsızlık geçirince insanın aklına kötü şeyler geliyor. Kitabımızı bitirmeden gitmek istemiyorum. Hayatımı anlattığım hiç unutamadığım anılarımın yer aldığı kitap olacak. Önümüzdeki yıl Ekim ayı gibi çıkarmayı planlıyorum." (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin