Ünlü ekran yüzü lösemi hastası eşi için yardım istedi!

Haber Global'in ekran yüzlerinden Serdar Akdoğar, eşi Nazlı Sümer için ilik nakli bekliyor.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü ekran yüzü lösemi hastası eşi için yardım istedi!

Haber Global'in ekran yüzlerinden Serdar Akdoğar, lösemi hastalığı yüzünden uzun zamandır tedavi gören eşi Nazlı Sümer için ilik nakli bekliyor.



Haber Global'de 'Bilimi Anlama Klavuzu' isimli programı sunan Serdar Akdoğar, sosyal medya hesabından lösemi ile mücadele eden eşi için destek istedi.



Paylaşımında, eşi Nazlı Sümer’in geçen yıl kemoterapi ile sağlığına kavuştuğunu ancak iki hafta önce hastalığının yeniden nüksettiğini vurgulayan Akdoğar, “İlik nakli gerekiyor. Şu anda Nazlı hastanede yatıyor. Türkiye Kök Hücre Koordinasyon Merkezi TÜRKÖK üzerinden uygun ilik aranacak. Ancak Türkiye’de bağışçı sayısı çok az. Sizlerden ricam en fazla 10 dakikanızı ayırıp, http://www.kanver.org/sayfa/kan-hizmetleri/kok-hucre-bagisi/53” adresindeki bilgileri okuyarak bağışçı olmanız. Burada mümkün olduğunca hayatın güzelliklerini paylaşmaya özen gösteriyorum. Bu paylaşımı da o anların esin kaynağı ve yaratacısı ile nicelerini yaşamak için yapıyorum. İlginiz için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.



Ünlü ekran yüzü lösemi hastası eşi için yardım istedi!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin