Ünlü dj'ler Çeşme'de buluşuyor

The Beach of MOMO, 17 Mayıs Cuma günü Çeşme Dalyan’da yeniden kapılarını açtı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü dj'ler Çeşme'de buluşuyor

Lüks bohem konseptiyle geçen yaza damgasını vuran The Beach of MOMO, yaz coşkusuna kaldığı yerden devam ediyor. 17 Mayıs Cuma günü Dalyan’da kapılarını açan yazın popüler durağı, yaratıcısı Burak Beşer ve iddialı ekibiyle yine Çeşme’nin yıldızı olacak. İşletmeciliğini Turgay Yıldız’ın yapacağı iyi yemek ve iyi müziğin Çeşme’deki adresi The Beach of MOMO’nun Ece Akbulut imzalı konsept tasarımı, denize bakan alanların genişlemesi ve ufak dokunuşlarla yaza hazır.



Ünlü dj'ler Çeşme'de buluşuyor



Akdeniz mutfağından ilhamla hazırlanan ve büyük beğeni toplayan zengin menü, bu yaz da ünlü İtalyan şef Carlo Bernardini imzalı. Çok sevilen karpuzlu mantı, makarna, pizza ve salataların yanı sıra uzun öğle yemekleri için paylaşımlık yeni Akdeniz lezzetleri ve kaburgalı burger gibi daha hızlı yenebilecek yeni tatlar da konukların beğenisine sunulacak. 



Yemek ve eğlencesiyle olduğu kadar kokteylleriyle çok sevilen MOMO’nun menüsünde yine birbirinden lezzetli tatlar var. Sektörün tanınmış ve yetenekli bar şefi Aydın Gürhan, keşfettiği her yeni tadı ve klasikleşen kokteylleriyle yaz boyunca barda olacak. 



Bu yazı müzikal anlamda güçlü bir ekiple karşılayan The Beach of MOMO’nun müzik direktörlüğünü yetenekli Dj Tankut Karakurt üstleniyor. Her Cuma setin başına geçecek olan Tankut Karakurt dışında Perşembe akşamları Dj Yakuza, Cumartesi günleri ise çok sevilen Murat Tokuz geç saatlere kadar kabinde olacak. Pazar günleri de Cüneyt Öztürk ile “Sunday Ritual” Çeşme’nin en ses getiren partileri gerçekleşecek. Yetenekli dörtlü dışında birçok sürpriz isim de MOMO’da olacak. 




Etiketler çeşme dalyan
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin