Ünlü boksör Bu Şehir Arkandan Gelecek'e konuk oluyor

atv'nin sevilen dizisi, dünyaca ünlü Türk boksörü ağırlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü boksör Bu Şehir Arkandan Gelecek'e konuk oluyor

Ay Yapım imzalı Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümünde başarılı Türk boksör Avni Yıldırım, diziye konuk oluyor. Yeni bölümde, ünlü boksör, Şampiyon Spor Salonu'nda Ali (Kerem Bürsin) ve Şahin'i (Gürkan Uygun) ziyaret edecek.



Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun rol aldığı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’, ünlü Türk boksör Avni Yıldırım’ı ağırlayacak. Dünya çapında pek çok başarıya imza atan Yıldırım, geçtiğimiz ay Dünya Boks Federasyonu (WBC) Süper Orta Sıklet Uluslararası Gümüş Kemer maçında, rakibini nakavtla yenerek unutulmaz bir başarıya imza atmıştı. Bu heyecan dolu karşılaşma öncesi Kerem Bürsin de sosyal medya üzerinden “Kardeşim! Gururumuzsun… Hep yanındayız!” sözleriyle ünlü boksörü desteklemişti. Avni Yıldırım, şimdi de ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümüne konuk olacak. Şampiyon boksörümüz, senaryo gereği kariyerini anlatan belgeselin çekimleri için ilk idolü olarak gördüğü Şahin’in salonuna gelecek.



Ünlü boksör Bu Şehir Arkandan Gelecek'e konuk oluyor



Ali ve Derin'in aşkı engellerle dolu



Bölümde Ali, Derin’in Yiğit’ten hamile olduğunu duyunca çılgına dönecek. Derin'in Yiğit'ten yana itirafıyla da şoke olan Ali büyük bir yıkım yaşayacak. Ali'yi kazanmak için gözünü iyice karartan Aslı ise aşkına yenik düşerek, tehlikeli adımlar atacak. Ali ve Derin'in arasındaki engellere sebep olan Aslı ile birlikte Yiğit de iki aşığı ayırmak için çaba sarf edecek.



İşte, Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölüm fragmanı;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin