Ünlü aktörden 'etnik köken' sitemi!

İspanyol oyuncu Antonio Banderas, aksanı ve etnik kökeni yüzünden Hollywood'da sınırlama getirildiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü aktörden 'etnik köken' sitemi!

İspanya'da devam eden San Sebastian Film Festivali'ne katılan ve hem yapımcılığını üstlendiği hem de başrolünü oynadığı "Automana" filmini tanıtan Antonio Banderas, "Aksanım ve etnik kökenim yüzünden Hollywood'da her zaman sınırlandım. Artık daha çok İspanya'da film yapmak ve yapımcılığı ağırlık vermek istiyorum" dedi. 



Banderas, "Hollywood eskisi gibi değil. İşimi yaparken hala çok eğleniyorum. Her yeni filmde daha iyi şeyler yapacağıma inanıyorum. Profesyonel olarak işimi bu şekilde yorumluyorum. İspanya'da daha fazla iş yapmak istiyorum" diye konuştu.



İspanya'daki ekonomik krizden en çok etkilenen sektörlerden biri olan sinemanın devlet yardımına ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Banderas, "Hükumetin destek  koyması gerekiyor. Vergileri biraz düşürmeliler ki sinema biletleri için bir sürü para ödenmesin" dedi. 



Festivalde "Altın İstiridye" ödülü için yarışan "Automata" adlı bilim kurgu filminin 5 milyon avroya mal olduğunu belirten Banderas, "Öyle süper bir yapım değil. Bu gerçek. Ama 4 yıldır üzerinde uğraştığımız, ter ve gözyaşı döktüğümüz bir film. Eminim bilim kurgu hayranları arasında kendine bir yer bulacaktır" şeklinde konuştu. (AA)



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin