Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi başlıyor!

Çağın hastalığı teknoloji bağımlılığı, mercek altına alınacak...

Google Haberlere Abone ol
Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi başlıyor!

Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi, dünyanın önde gelen uzmanlarını 3-4 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da bir araya getirecek. Kongrede, internet, video oyunu ve televizyon bağımlılığı, siber zorbalık, cep telefonu bağımlılığı, sosyal medya, alışveriş bağımlılığı gibi çağın hastalığı olarak nitelendirilen kritik konular ele alınacak; bu konularda yapılan araştırmaların sonuçları açıklanacak.



Açılışını Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin veMilli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Nabi Avcı’nın yapacağı, ayrıca Aile ve Sosyal Politikaları Bakanı Sema Ramazanoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılacağı kongrede, yurtiçi ve yurtdışındaki önemli bilim insanları, karar alıcılar, akademisyenler, rehber öğretmenler, psikologlar ve sosyal hizmetler çalışanları çağın hastalığı olarak tanımlanan teknoloji bağımlılığını mercek altına alacak.



Yaklaşık 1200 kişinin katılması beklenen kongrenin konuşmacıları arasında Prof. Mark Griffiths, Gary Wilson, Dr. Kenneth Woog, Mary Sharpe, Dr. Michael Rich, Darryl Mead, Young Yim Doh, Prof. Dr. Kemal Sayar gibi alanında uzman birçok önemli isim yer alıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin