Uğur Dündar'ın kararına Binali Yıldırım'dan ilk yorum!

Binali Yıldırım'dan Dündar'ın kararına yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Uğur Dündar'ın kararına Binali Yıldırım'dan ilk yorum!

Uğur Dündar sosyal medya hesabından İstanbul Belediye Başkanı adayları Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı programın modarötörlüğünü yapmayacağını açıklamasının ardından Yıldırım'dan yanıt geldi.



Usta gazeteci Uğur Dündar, Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ın canlı yayın buluşması için kendisini tercih etmesiyle ilgili twitter üzerinden açıklama yaparak moderatörlük yapmama yönünde karar aldığını duyurdu. Dündar'ın bu kararı sonrası AK Parti'nin İstanbul Adayı Binali Yıldırım'dan da sosyal medya üzerinden bir değerlendirme geldi.



Uğur Dündar, CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti'nin İstanbul Adayı Binali Yıldırım'ın canlı yayın için kendisini tercih etmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "50 yıldır ödünsüz bağlı kaldığım evrensel yayıncılık ilkeleri gereği moderatörlük yapmama yönünde aldığım kararı kamuoyuna saygıyla arz ediyorum." dedi.



'Umarım bu kararda 'birilerinin' baskısı etkili olmamıştır'



Gazeteci Dündar'ın canlı yayın buluşması için moderatörlük yapmama yönünde aldığı kararına ilişkin sosyal medya üzerinden açıklama yapan Binali Yıldırım "Uğur Bey'in kararına üzüldüm. "Adaylar ve demokrasi zarar görür" diyor. Ne gibi bir zarar, anlamadım! O soracaktı, biz cevaplayacaktık. Umarım bu kararda "birilerinin" baskısı etkili olmamıştır." ifadelerini kullandı.



Uğur Dündar'ın kararına Binali Yıldırım'dan ilk yorum!



Uğur Dündar'dan flaş ortak yayın kararı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin