Uğur Dündar'ın kanalı ne zaman yayına giriyor? İşte Kanal+1'le ilgili merak edilenler!

Kanal+1'le ilgili merak edilenleri Milliyet TV eleştirmeni Sina Koloğlu sordu; kanalın başındaki Tuncay Mollaveisoğlu yanıtladı...

Google Haberlere Abone ol
Uğur Dündar'ın kanalı ne zaman yayına giriyor? İşte Kanal+1'le ilgili merak edilenler!

Sina KOLOĞLU / MİLLİYET



YENİ KANAL 1 NİSAN ŞAKASI YAPACAK



Adı, ‘Uğur Dündar’ın yeni kanalı’ olarak geçince ilgi arttı kanala. Yeni kanal Kanal+1. Başında Tuncay Mollaveisoğlu var. Kendisiyle konuştum. “Bir süredir medyada, yeni bir televizyon kanalı kurduğumla ilgili haberler yer alıyor. Bu konuyla ilgili ilk açıklamamı size yapıyorum” dedi. 1 yıldır çekirdek ekiple çalışıyor Mollaveisoğlu. Yarın test yayınlarına başlıyorlar. Resmi yayına geçiş tarihi olarak şimdilik 1 Nisan görülüyor. Kanalın adı konusunda da bir  araştırma yapıldığını, gelen sonuçlara     göre ‘bir olasılık’ isim değişikliği olabileceğini söylüyor.



Şimdilik dizi yok, belki eylülde

Genel izleyiciye hitap eden kanal olunca “Dizi olmayacak mı?” sorusu akıllara geliyor. Şimdilik düşünmüyorlar. Eylül ayı için görüştükleri ‘ünlü bir yönetmen’ var. ‘Emret Bakanım’ tarzı bir dizi düşünülüyor. “Yaptırdığımız araştırmalar gösterdi ki izleyiciler, taraflı haberlerden, özetleriyle birlikte 3-4 saat süren dizilerden, reyting uğruna değerlerimizi hiçe sayan programlardan, asabi tartışmalardan bunalmışlar” diyen Tuncay Mollaveisoğlu’nun ‘çok izlenen zaman dilimi’ formülü yavaş yavaş şekilleniyor.



Haber sonrası yarışma

Haber bülteninden sonra şöyle bir formül var kafalarında; 15 dakikalık bir güldürünün ardından, iddialı bir yarışma. Ardından ‘asabi olmayan’ tartışmalar.

Burada devreye iki isim giriyor; Banu Güven ve Ece Temelkuran. Cuma akşamları ‘daha eğlenceli’ konuklar olacak.



YAZININ TAMAMI İÇİN:



http://cadde.milliyet.com.tr/2013/03/17/YazarDetay/1681269/yeni-kanal-1-nisan-sakasi-yapacak







 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin