Uğur Arslan en büyük pişmanlığını açıkladı

Enver Aysever, Aykırı Sorular programında Uğur Arslan'ı konuk etti.

Google Haberlere Abone ol
Uğur Arslan en büyük pişmanlığını açıkladı

Aykırı Sorular bir dönem televizyon ekranlarında Deniz Feneri programıyla insanlara yardım sağlayan, bugünlerdeyse evlendirme programı sunan Uğur Arslan’ı konuk etti.



Programda çıkardığı “Aşkın Kanunu Yazsam Yeniden” adlı, evlilik hakkındaki kitabını anlatan Uğur Arslan, Deniz feneri Davası ve muhafazakar toplum hakkında da açıklamalarda bulundu. Programın en ilgi çekici dakikaları Uğur Arslan’ın Deniz Feneri süreciyle ilgili verdiği cevaplar sırasında yaşandı.



En büyük pişmanlığının 2002’de Deniz Feneri derneği Başkanlığı’nı bırakmak olduğunu dile getiren Uğur Arslan; “Deniz Feneri konusunda ben kendime kefilim, hiçbir haksız kazanç elde etmedim. Ancak organizasyon çok büyük bir yapıya sahipti, herkese de kefil olmam mümkün değil. Ancak bu dava sürecinde savcılar tarafından aklansam da, davada adımın geçmesi ve ifade vermem bile beni çok üzdü. Kendi içimde bu davanın muhasebesini bir çok kez yaptım. Kullanıldığımı düşünmüyorum ve dünyaya tekrar gelsem yine aynı işi yapardım” dedi. Programın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.








Sıradaki Haber İçin Sürükleyin