UÇUŞ KEYFİ'NİN YENİ SUNUCUSU BELLİ OLDU

Aşk-ı Memnu dizisinin Behlül’ü Kıvanç Tatlıtuğ ile görüntülenen Neşe Sapmaz, hakkında çıkan haberler yüzünden Uçuş Keyfi’nin yapımcısı ile sorun yaşayınca işinden olmuştu. Uçuş Keyfi'nin yeni sunucusu TV8'den...

Google Haberlere Abone ol
UÇUŞ KEYFİ'NİN YENİ SUNUCUSU BELLİ OLDU

Kanaltürk’te her pazar yayınlanan havacılık programı Uçuş Keyfi’nin yeni sunucusu, daha önce TV8’de yayınlanan Geniş Ekran programını hazırlayan ve sunan Bilge Andaç Gülseren oldu.



Aşk-ı Memnu dizisinin Behlül’ü Kıvanç Tatlıtuğ ile görüntülenen Neşe Sapmaz, hakkında çıkan haberler yüzünden Uçuş Keyfi’nin yapımcısı ile sorun yaşayınca geçen cuma işinden olmuştu. Programın yapım ekibi, haftalık yayınlanan programın sekteye uğramaması için kısa bir araştırma sonrası sunucu Bilge Andaç Gülseren ile anlaştı.



Gazi Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü mezunu olan ve uzun yıllar bale eğitimi alan Bilge Andaç Gülseren, televizyonculuk kariyerine TRT’de başladı. Gülseren, son olarak TV8’de yayınlanan Geniş Ekran programını hazırlayıp sunuyordu.


Bilge Andaç Gülseren, ‘Uçuş Keyfi programının çok deneyimli bir ekip tarafından hazırlandığını ve böyle bir ekibe dahil olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Programın, kendisi için yepyeni bir deneyim olacağını ifade eden Gülseren, “Havacılık sektörünü yakından tanıma fırsatım olacak. Şimdiye kadar sadece işimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım, bundan sonra da Uçuş Keyfi ile bu çizgide devam edeceğim.” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin