Uçakta bir tek Yeni Şafak vardı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, uçağında Yeni Şafak ekibini ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
Uçakta bir tek Yeni Şafak vardı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yeni Şafak ekibini önceki gün gerçekleştirdiği Hatay ve Mersin mitinglerinde ağırladı. 



Davutoğlu'nun uçağında, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik, Başbakanlık Muhabiri Ayfer Mallı ve Yeni Şafak Foto Muhabiri Tarık Bakıcı yer aldı.



Abdülkadir Selvi, Başbakan'la bir günü bugünkü köşesine taşıdı.



Selvi, şunları yazdı: "Hatay'ın sokaklarından geçerken yol kenarına biriken Hataylılar ilgi gösteriyorlar. Bir çift bebeklerini Başbakan'ın kucağına verdikten sonra fotoğraf çektiriyorlar. En çok da cep telefonlarıyla fotoğraf ve video çekenler vardı. Selfie çekeni pek görmedim. Belki Selvi var nasıl olsa Selfie gerek yok diye düşünmüş olabilirler."



Yazısının sonunda Kenan Evren'in ölümüne de değinen Selvi, Evren için "İyi ki anneler gününde ölmedi" ve  "Bir çok anneyi gözü yaşlı bıraktı. Çocukların yaşını büyütüp astı" ifadelerini kullandı.



İşte, Selvi'nin yazısı:



Başbakan'la bir gün



Yeni Şafak ailesi olarak Başbakan'la birlikte Ankara'dan hareket ettik. Başbakan'ın heyetini saymaya kalkışmayayım. Bakanlar ve danışmanlardan oluşan kalabalık bir heyet. Bizim heyette onlardan az değildi hani. Eski yazarımız olduğu için Başbakan'ı kendimizden saydık. Böyle olunca Osman Sert ve Hatem Ete ikilisine ilk golümüzü atmış olduk. Sare Hanımı da transfer etseydik maç başlamadan bitmiş olacaktı. Ama biliyorum Sare Hanımın da gönlü bizimle.

 

Yola bir sıfır önde başlayınca Ankara'dan bindik uçağa bir de baktım ki Hatay'a gelmişiz. Bu arada bizim heyette kim vardı? Başbakan'ı ayrıca belirtmeye gerek yok. Takım kaptanı olarak İbrahim Karagül vardı. Genel Yayın Yönetmenimiz. 



Yazının tamamını okumak için tıklayın.



Uçakta bir tek Yeni Şafak vardı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin