Üç ünlü isim aynı filmde buluşuyor!

Türkiye'nin tanınmış üç ünlü oyuncusu aynı filmde bir araya geliyor...

Google Haberlere Abone ol
Üç ünlü isim aynı filmde buluşuyor!

Yeni dizisi "İstanbullu Gelin" 2017'de Star TV'de ekrana gelecek olan Özcan Deniz, bomba bir filmle daha seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. 



Sinema kariyerine yönetmen olarak 2011'de Deniz Çakır'la çektiği "Ya Sonra" filmiyle başlayan Özcan Deniz, 2012'de "Evim Sensin", 2013'te "Su ve Ateş", 2015'de "Sevimli ve Tehlikeli", 2016'da ise hem "Her Şey Aşktan" ve  hem de "İkinci Şans" filmlerine imza atmıştı.



Üç ünlü isim aynı filmde buluşuyor!



Star TV'de yayınlanan "Duymayan Kalmasın"ın özel haberine göre; Nurgül Yeşilçay'la başrolünü paylaştığı son filmi, "İkinci Şans" 18 Kasım'da gösterime girecek olan Özcan Deniz, yapımcı Şükrü Avşar'la ortak çekeceği yeni projesi için Meryem Uzerli'yle el sıkıştı. Meryem Uzerli, geçen yıl Özcan Deniz'e jest yaparak, Şükrü Özyıldız ile Ayça Ayçin Turan'ın başrolünü paylaştığı "Sevimli Tehlikeli" filminin galasına katılmak için Berlin'den 1 günlüğüne İstanbul'a gelmişti.



Takım elbise ile galaya katıldığı için Özcan Deniz'in "Meryem abiyle tanıştırayım" diyerek espri yaptığı Meryem Uzerli, filmden çok etkilendiğini açıklamıştı. Galada Meryem Uzerli'nin övgü dolu sözleri Özcan Deniz'i çok duygulandırmıştı. Özcan Deniz, yakın dostu Mahsun Kırmızıgül'ün bile katılmadığı galasına destek veren Meryem Uzerli'ye sosyal medyadan da teşekkür etmiş ve vefasızlık yapan eski dostlarını ima ederek "Samimiyet in, hasetlik out" yazmıştı. Uzerli de galada verdiği röportajlarda Özcan Deniz'le ortak bir projenin de kapısını aralamıştı.



Meryem Uzerli'nin bebeğini Almanya'da bırakıp 1 günlüğüne Özcan Deniz'in galası için İstanbul'a gelmesi ve ünlü oyuncunun Almanya'da Uzerli'yle buluştuğunun ortaya çıkması ikilinin arasında aşk dedikodularının çıkmasına neden olmuştu. Özcan Deniz ise Meryem Uzerli'yle hakkında çıkan aşk iddialarını kesin bir dille yalanlamış ve "Birlikte çok güzel projelerimiz var, onun için görüştük" demişti.



Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan filmin bir diğer sürprizi de Murat Boz'la aşkıyla gündemden düşmeyen Aslı Enver... Özcan Deniz, bir kısmı uyarlama olan ve ismi henüz netleşmeyen yeni filmi için "Daha önce denenmemiş bir şey yapacağız" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin