Twitter'dan 30 Ağustos mesajları: 'Minnettarız. Unutmayız'

'30 Ağustos Zafer Bayramı' sosyal medyanın gündeminde...

Google Haberlere Abone ol
Twitter'dan 30 Ağustos mesajları: 'Minnettarız. Unutmayız'

1922 yılında Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos'ta sona eren Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin (Büyük Taarruz) yani Kurtuluş Savaşı'nın 93. yıldönümü kutlanıyor.



Bu sene artan terör olayları nedeniyle 30 Ağustos'ta şenlik, konser ve benzeri etkinlikler düzenlenmeyecek.



Sosyal medyada ise 30 Ağustos Zafer Bayramı'yla ilgili mesajlar paylaşılıyor.



#30AğustosZaferBayramı şuan TT(Trend Topic) listesinde ilk sırada yer alıyor.



İşte, mesajlardan bazıları:



Sedef Kabaş: "Milli irade" lafını ağzından düşürmeyenler, nedense milli bayramlarımıza sürekli yasak getirenler. Bu ülkenin tartışmasız tek gerçek dünya lideri Atatürk'ü asla unutmayacağız! Hadi, benim için 5 yıl daha isteyin..



Metin Uca: Zafere götüren lider" ile "götüren lider" o kadar farklı ve halk farkında ki tüm 30 Ağustosları yasaklasan halkın tepkisnden kurtulamazsın



Markar Esayan: 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Milleti, din, ırk farkı gözetmeden kucaklayan devlet zihniyetindeki dönüşüm ile bayramlar daha anlamlı



Yekta Kopan: 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun, kutlansın.



Selçuk Aydemir: 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun. 



Mesut Yar: Kutlu olsun ki zaten kutlu bir zaferdir. İyi bayramlar.



Fazıl Say: 30 Ağustos Zafer bayramımızı kutlarım . Bizler, gururla Atatürk'ün çocuklarıyız.



Uğur Dündar: Her şeyimizi 30 Ağustos Zaferi’ne borçluyuz…



Emel Çölgeçen: 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun #30AğustosZaferBayramı



İsmail Küçükkaya: Kurtuluş Savaşımız emsalsiz bir milli seferberlikle, tarihin en büyük liderlerinden Atatürk'ün dehasıyla kazanıldı. Minnettarız. Unutmayız.



Candaş Tolga Işık: O satıh, bütün vatandır..." Bayraklarını 30 Ağustos şerefine dolaplarından çıkarıp baş köşeye asanlara selam olsun.



Sabahat Akkiraz: Emperyalizme karşı kazanılan en büyük zaferin bayramı 30 Ağustos kutlu olsun. 



Zafer Algöz:  Zafer Bayramımız kutlu olsun. Büyük Atatürk'e ve bu yolda can verenlere rahmet olsun. Minnettarız!



Tuba Ünsal: Zafer Bayramı kutlu olsun yazmak...İçi boş, kifayetsiz, anlamını yitirmiş bir durum. Bizim için ne ifade ettiğinin bile farkında değiliz artık...Azar azar hayatımızdan çıkarılan Atatürk ve onun resimlerine bakıp ağlamış olan bir nesil...Ben işte o resimlere bakıp ağlayanlardandım, nasıl bir etki yaratmışsa büyüklerimiz onunla ilgili bize, her bayram ağlardık. Üzüntüden değil ama... başka duygulardı onlar...Ne güzel zamanlardı Ata'yla gurur duyma zamanları...

Ne güzel duygulardı onlar...Eskiden Zafer bayramının geleceğini günler öncesinden bilir, şehirdeki gençlerin coşkusundan takip eder, gerçekten bu tarihten kaçamazdık...Biraz önce farkettim bugünün 30 Ağustos olduğunu ne kadar tuhaf...Bu durum şimdi yerini şehirde gözümüze çarpmaktan kaçınan tek tük bayraklar ve üçbeş kuru ifadeyle yazılmış postlara bırakıyor...Hadi adet yerini bulsun Zafer bayramınız kutlu olsun.



Birce Akalay: Önce o inandı,sonra bir millet inandı.Zafer Ulu Önderle kazanıldı.Şimdi inklap tarihi kitaplarından istediğiniz kadar kaldırın, bu ülkenin ve millettin bağımsızlığı için ömrünü feda etmiş bu yüce ruhu tüm evlatlarıma anlatacağım.Etrafımdaki tüm çocuklara..Zafer Bayramımız kutlu olsun..



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin