Twitter'da paylaşım rekorları kıran vedalar

TV dizileri, yıl boyunca yayınlandıkları günlerde Twitter’da en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Google Haberlere Abone ol
Twitter'da paylaşım rekorları kıran vedalar

Okulların kapanması ile birlikte bir TV sezonunun daha sonuna gelindi. Her akşam prime- time’da evlere konuk olan yıldızlı TV dizileri, yıl boyunca yayınlandıkları günlerde Twitter’da en çok konuşulan konularından biri oldu. Kimi bir kaç sezonun ardından final yaparak izleyicilerine veda etti, kimiyse bir sonraki sezon görüşmek üzere vedalaştı. Bu vedalar da yine, Twitter’da paylaşım rekorları kırdı. Yaz dizileri başlayıp yeni gözdemiz olmadan gelin veda ettiğimiz dizilerin bir kaçının  sezon finalleri sırasında Twitter’a da nasıl damga vurduğuna göz atalım.



MEDCEZİR REKOR KIRDI



Yayınlandığı 77 bölüm boyunca hakkında yapılan paylaşımlarla Twitter’da en çok konuşulan dizilerden biri olmayı başaran Medcezir, takipçi sayısı en yüksek olan TV dizilerinden biri olarak da öne çıkıyor. @medcezirstartv hesabında tam 442 bin takipçisi olan dizi,12 Haziran gecesi mutlu sonla ekranlara veda etti. Veda gecesi #Medcezir hashtagi ile binlerce paylaşım yapılırken dizinin resmi hesabında paylaşılan bir video 371 defa retweet edilip 1100 kez favorilere eklendi.



 Twitter'da paylaşım rekorları kıran vedalar



TAKİPÇİLERE YENİ SEZONUN NEREDE BAŞLAYACAĞINI SORDU?



Sezonun bir diğer dizisi Aşk Yeniden de 24 bölümün ardından sezon finali yaptı. @askyendenfoxtv hesabında 31 bin 100 takipçisiolan dizi sezon finali yaptığı 16 Haziran gecesi  #AşkYeniden hashtagi ile yüzlerce paylaşım yaptı. Dizinin yeni sezonunun nerede başlayacağını ise dizinin oyuncusu Buğra Gülsoy, Twitter takipçilerine sordu. Dizinin yeni sezonda nasıl ve nerede başlayacağı sorusu 2 bin 800 Twitter takipçisi tarafından favorilere eklenirken 816 kişi tarafından retweet edildi.



Twitter'da paylaşım rekorları kıran vedalar - Resim : 2



YENİ SEZONDA BULUŞURUZ



@PoyrazKarayel_ hesabında 29 bin 200 takipçisi olan Poyraz Karayel dizisi de sezon finali yaptı. #PoyrazKarayel hashtagi ile onlarca kişi paylaşım yaparken dizinin güzel oyuncusu Burçin Terzioğlu da Twitter’da hayranlarına Teşekkür etti.



Twitter'da paylaşım rekorları kıran vedalar - Resim : 3



TRT1 ‘de ekrana gelen Diriliş dizisi ise kısa sürede Twitter hesabı olan @DirilisDizisi’ne 82 bin 500 takipçi katmayı başarmıştı.Sezon finali yapan dizi Twitter’dan izleyicilerine teşekkür etti ve final gecesi kazandığı rating başarısını bir tweet ile paylaştı.



Twitter'da paylaşım rekorları kıran vedalar - Resim : 4



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin