Twitter'a büyük özellik geliyor: 'En önemli anlar bir yerde'

Twitter, en önemli anların bir arada toplandığı yeni Twitter Moments (Anlar) özelliğini kullanıma sundu.

Google Haberlere Abone ol
Twitter'a büyük özellik geliyor: 'En önemli anlar bir yerde'

Her gün milyonlarca Tweet atılıyor. Bu Tweet’ler arasında Twitter dışında başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz şeyler mevcut: dünya liderleri ile ünlü isimler arasındaki diyaloglar, meydana gelen olayları anında bildiren vatandaşlar, kültürel caps’ler, gece oynanan muhteşem maça dair canlı yorumlar ve daha da fazlası… Bazı hesapları takip etmiyor olabilirsiniz, bu sebeple yalnızca Twitter’da görebileceğiniz olayları bulmakta sorun yaşayabilirsiniz. Twitter’ın yeni özelliği “Anlar” ile artık bu durumu değiştirebilirsiniz.



NASIL ÇALIŞIYOR?



Telefonunuzdaki yeni yıldırım (lightning) işareti ikonuna dokunarak artık önemli “Anlar”ın bir listesini görebilirsiniz. Yeni hikayeler gün içinde çıktıkça biz de listeyi güncellemeye devam edeceğiz. Daha fazlasını mı arıyorsunuz? Ekranı kaydırarak “Eğlence,” “Spor” gibi başlıklar altında geçmiş günlerden paylaşımlar bulabilirsiniz.



Başlangıç olarak “Anlar”ı Amerika Birleşik Devletleri’nde Android, iPhone ve masaüstü internet kullanıcılarına sunulacak, ancak Tweet’lerde olduğu gibi bir An’ı her yerde paylaşabilirsiniz. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin