Twitter arayüzünü değiştirecek mi? Yanıt geldi!

Twitter'ın kurucusu o iddiaya ilişkin açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Twitter arayüzünü değiştirecek mi? Yanıt geldi!

Söylentilerin kaynağı bir ay öncesine dayanıyor. Bir süre önce Twitter’ın kurucusunun katıldığı bir etkinlikte 10 bin karakter limitine sıcak bakıldığı söylenmişti. 140 karakterden 10 bin karaktere geçiş böylelikle beklenir olmuştu. Sonrasında ise başka iddialar bunu takip etti.



Geçtiğimiz günlerde basına yansıyan iddialar Twitter arayüzünün yani timeline ekranının köklü bir değişikliğe uğrayacağı yönündeydi. Söylentiye göre Twitter, yeni bir algoritma geliştirecek ve Facebook ile ortak özelliklere sahip olacaktı. Bu iddiadan sonra kullanıcılar “RIPTwitter” etiketiyle, arayüzün köklü bir değişikliğe uğramaması gerektiğini savundu. 



Twitter’ın kurucusu ve CEO koltuğunda oturan isim Jack Dorsey, resmi Twitter hesabı “@Jack” üzerinden iddiaları yalandı. “Merhaba Twitter. Hepinizin bilmesini isterim ki biz her zaman sizleri dinliyoruz. Önümüzdeki hafta söylendiği gibi Twitter arayüzünü değiştiremeyeceğiz.” Şeklinde açıklama yapan Dorsey, böylelikle iddiaları yalanlamış oldu. Twitter’da köklü değişiklikler beklemek için henüz erken olduğu da ispatlandı. Eğer sizler de bu değişikliğe karşı çıkanlardansanız, artık sevinebilirsiniz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin