TVEM ünlü sunucuyu kadrosuna kattı!

Deneyimli sunucu TVEM'le el sıkıştı...

Google Haberlere Abone ol
TVEM ünlü sunucuyu kadrosuna kattı!

Sabah programlarının tecrübeli ismi Seda Akgül, TVEM'le anlaştı. Akgül, TVEM'de her cumartesi ve pazar "Seda Akgül'le Haftasonu" programını sunacak. 



TVEM'in haftasonu kuşağında saat 09:00 ile 12:00 saatleri arasında yayınlanacak olan ve hazırlıkları devam eden programın yayın tarihi henüz belli olmazken, yakın bir tarihte izleyiciyle buluşacağı belirtiliyor. 



TVEM ünlü sunucuyu kadrosuna kattı!



Seda Akgül kimdir?



TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. TV 8 ekranlarında, hafta sonu sabah kuşağında Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunarak, eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde Star TV'ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılan Akgül, bir reality show sunmak için Kanal D'ye geçmiştir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin