TV8'den bugün ikinci ayrılık haberi!

Deneyimli sunucuyla yollar ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
TV8'den bugün ikinci ayrılık haberi!

TV8'den art arda ayrılık haberleri geliyor. Özge Uzun'un ardından bir ayrılık haberi de Oylum Talu'dan geldi.



TV8'de yayınlanan 'Anlatacaklarım var' programının sunucusu ve ekranlarının deneyimli ismi Oylum Talu'nun kanaldan ayrıldığı öğrenildi. Talu, Medyatava'ya yaptığı açıklamada, Acun Ilıcalı ile karşılıklı el sıkışarak ayrıldıklarını, 2 yıl emek verdiğini ve üzgün olduğunu dile getirdi.



 



TV8'den bugün ikinci ayrılık haberi!



Oylum Talu kimdir:



Oylum Talu, 9 Ağustos 1976 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Babası kimya mühendisi olup, Aliağa Rafinerisi’nin işletme müdürüdür. Annesi ise coğrafya öğretmenidir. Amerika’da yaşayan bir abisi vardır. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV Bölümü’nde okudu. Teyzesi Aysel Okan ilk kadın gazetecilerdendir.



Bir ara “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında Hülya Avşar’ın yerine geçici olarak jürilik yaptı. Habertürk’te “Burası Haftasonu” ile “Bir Yaz Gecesi Rüyası” programını ve Bloomberg HD’de ise Faruk Bayhan’la birlikte “İkonoskop” isimli progamı sundu. “Emlakta Bugün” programını sundu.



6 Nisan 2011 tarihinde 2010 Yılı Televizyon Yıldızları ödül töreninde sunuculuk yaptı.



Oylum Talu, piyano ve gitar çalıyor.



Oylum Talu, Müjdat Gezen Sanat Okulu’nda televizyon, röportaj ve söyleşiler dersi veriyor. Aynı zamanda Müjdat Gezen Sanevizyon bölüm başkanı. Ve kendisi de eğitimine devam ediyor, Kadir Has Üniversitesi’nde doktora yapıyor.



Başarılı bir yazar olan Kahraman Tazeoğlu, “‘Kayıp Yüzyılın Prensesi Oylum Talu” adında onun için kitap yazdı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin