tv8'de yayınlanan program, sürpriz oyuncusuyla yeni kanalında!

Ali Eyüboğlu, yeni kanalında izleyiciyle buluşacak programdan detayları okurla paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
tv8'de yayınlanan program, sürpriz oyuncusuyla yeni kanalında!

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, 'Komedi Dükkanı' isimli programın Ezgi Mola'nın da katılmasıyla Kanal D'de izleyiciyle buluşacağını yazdı. 



Eyüboğlu'nun yazısı şu şekilde:



"‘KOMEDİ DÜKKANI’ YILBAŞINDA KANAL D’DE



Ezgi Mola, “Komedi Dükkanı”nın yeni versiyonunun kadrosuna katıldı. Kanal D de benim gibi ilk bölümün yılbaşı gecesi yayınlanması gerektiğini düşünüyor



TV8’in 2007’de çekilen ilk bölümlerini yayınladığı şu günlerde “Komedi Dükkanı”nın yenisi çekiliyor Beşiktaş Kültür Merkezi’nde. BKM’nin yapımcılığını üstlendiği Tolga Çevik’in efsane işi “Komedi Dükkanı”nın yeni versiyonunun kadrosuna sürpriz bir oyuncu da katıldı...



“Komedi Dükkanı”nın TV8 için çekilen bölümlerinde Salih Kalyon’un üstlendiği görevin benzerini bu kez Ezgi Mola yapacak. Ezgi Mola’nın “Komedi Dükkanı”ndaki işlevi şu:

Fırat Parlak’ın hayat verdiği “Komedi Dükkanı”nın meşhur yönetmeni, örgü örmekten öte pek bir mahareti olmayan bir ev kızını getirip Tolga Çevik’in partneri yaptı. Yönetmenin amacı onun üzerinden dönüp dönüp “Komedi Dükkanı”nın yıldızına ders vermek. Ev kızı rolündeki Ezgi Mola da, “Hazır böyle bir teklif gelmişken değerlendireyim bunu... Belki bu şekilde yırtarım” diye kendini sahneye attı.



“Komedi Dükkanı”nın yeni versiyonunda yönetmenin verdiği komutları yerine getirmeye çalışacak Tolga Çevik’le Ezgi Mola’nın performansına bağlı ortaya çıkacak komedi.

Ekip şimdiye kadar “antrenman” ya da “prova” niyetine dört bölüm çekti. Fırat Parlak, “Dört bölüm çektik, ama henüz birinci bölümü çektik diyemem. İlk bölümle ‘bomba gibi bir dönüş’ yapabilmemiz için çalışmaya ve çekim yapmaya devam edeceğiz” dedi.



Kanal D, zamanında TV8, TRT 1 ve Star TV’ye iyi reyting kazandırmış, ama bu kanalların eski bölümlerini sıkça tekrarlamasıyla “yüz eskimesi”ne uğramış “Komedi Dükkanı”nın ilk bölümünü ne zaman yayınlamalı?



Bence en doğru zamanlama 2013’e “Elveda”, 2014’e “Merhaba” diyeceğimiz yılbaşı gecesi olmalı yeni “Komedi Dükkanı”nın ilk yayını deyip, sordum Parlak’a Kanal D ilk bölümü ne zaman yayınlayacak diye? Parlak’ın verdiği yanıt şu oldu: “Zaten Kanal D de, ‘Yılbaşı Özel’le başlatmak istiyor ‘Komedi Dükkanı’nı.” Aklın yolu bir çünkü. Hadi hayırlısı..."



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız. 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin