TÜRKİYE'NİN EN YETENEKLİSİ BİR KÖPEK!

Yetenek Sizsiniz programında nefes kesen koşu bitti. Türkiye'nin en yeteneklisi Ali Yeşilırmak ve köpeği Max oldu.

Google Haberlere Abone ol
TÜRKİYE'NİN EN YETENEKLİSİ BİR KÖPEK!

Yetenek sizsiniz programının büyük finali yapıldı. Finale Kafkas Kartalları, Ali Yeşilırmak ve Max kaldı. Yüzlerce yarışmacı arasından elenerek gelen iki performansın finale kadar yükselmesi büyük bir heyecan fırtınası ile geldi.


Finalde köpeği Max ile oldukça iyi anlaşan Ali Yeşilırmak dört ayaklı partnerine yaptırdığı danslarla "nasıl yani" dedirtti. Hülya Avşar'ın "Nasıl Yani" diyerek tepki gösterdiği danslara Acun da "yuh yani bu kadarına da" diyerek hayretini gizleyemedi. Yarışmanın diğer finalisti Kafkas Kartalları ise yaptıkları kafkas dansları ile parmak ısırttı. Final bölümünde yapılan sms oylaması büyük bir heyecan içinde geçti.


Oylama sonucunda ise Ali Yeşilırmak ve köpeği Max birinci geldi. Köpeği Max'a oldukça güç hareketler yaptırmayı başaran Ali Yeşilırmak köpeği max ile yaptığı gösterilerle jüri üyeleri olan Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı'yı hayretler içinde bırakmıştı.


Yarışmayı kazanan Ali Yeşilırmak "Şimdi diyecek söz bulamıyorum. Herkesi buradan teşekkürlerimi iletiyorum diyerek duygularını açıkladı. Acun Ilıcalı'nın "Maks şampiyon olduğunu biliyor mu?" sorusuna ise sahibinin etrafından ters dönerek katıldı.

(Radikal)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin