Türkiye, yaratıcı kampanyalar yarışından 2 ödülle döndü

Dünyanın en yaratıcı dijital kampanyalarını ödüllendiren ve bu yıl 10.’su düzenlenen IAB ABD Mixx Awards’da Türkiye’den 2 çalışma ödül aldı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye, yaratıcı kampanyalar yarışından 2 ödülle döndü

Yarışmada IAB Rising Stars Mobile Rich Media Display Gümüş Mixx Ödülü’nü, Mobilike ve Ontarget’ın Ford  için hazırladığı Ford Focus Timeline Projesi; Custom Mobile Reach Media Display Kategorisi Bronz Mixx Ödülü’nü ise, MindshareTurkey ve Mobilike’ın Johnson & Johnson için hazırladığı Acuvue Contact Lenses Projesi kazandı.



Dünyanın en iyi dijital reklamlarının yarıştığı 10. IAB Mixx Awards Gala Gecesi 30 Eylül akşamı New York’da gerçekleşti. Kendi alanında en iyilerin ödül aldığı Mixx’de kazanan kampanyalar, ‘dijitalin pazarlama karmasındaki güçlü etkisi’ni yansıtan değerli bir platform oluşturuyor.



IAB ABD Mixx Awards’da 119 proje finale kaldı. 119 projenin yalnızca 28’i ABD dışındaki ülkelerden seçildi. 28 projenin 4’ü Türkiye’den başvuranlara aitti. İnteraktif reklam eko sisteminden gelen 34 kişilik ana değerlendirme jürisi New York’ta bir araya gelerek, gün boyu süren tartışmalar sonuncunda en iyi interaktif reklamları belirledi ve Yılın En İyilerini seçti.



ABD merkezli Mixx Awards, 4 senedir Türkiye’de de düzenleniyor. Mixx Awards Türkiye’de ödül alan birçok kampanya, uluslararası arenalarda da boy göstererek, çoğu yarışmadan ödülle dönüyor. Mixx Awards Türkiye bu yıl 5. kez düzenlenecek ve ödül töreni 18 Şubat 2015’te yapılacak. 



Kazananlar listesini buradan görebilirsiniz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin