Türkiye ve dünyanın en iyi sporcuları tv8.5 ekranına çıkacak

Şampiyonluk kemeri için yarışacaklar...

Google Haberlere Abone ol
Türkiye ve dünyanın en iyi sporcuları tv8.5 ekranına çıkacak

Mersin’de düzenleyecek “Alkayış Fight Arena 5” müsabakaları Muay Thai de Profesyonel anlamda bir yenilik ile geliyor.



Toplamda 7 siklette Türkiye'nin ve Dünyanın en iyi sporcuları lige katılacak, Kazanan 3 puan, KO ile kazanan 5 puan alacak; Puanla kaybeden -1, KO ile kaybeden -2 puan kaybedecek.



Sıralamadaki en iyi sporcu TV 8 kanalı için özel olarak hazırlanan Unvan kemeri için mücadele etmeye hak kazanacak. Turnuva içerisinde turnuva sistemi ile sıralamalar hızla belli olacak. 4’ lü turnuvalarda şampiyon olan sporcular TV 8’ in gümüş kemerini kazanacak.  Gümüş kemeri kazanan sporcu şampiyonluk kemerinin ilk adayı olacak.



Türkiye ve dünyanın en iyi sporcuları tv8.5 ekranına çıkacak



22 Temmuz Cumartesi akşamı saat 21.30’da tv8.5 ekranlarında yayınlanacak mücadelenin ilk ayağı Mersin’de olacak.



Survivor 2016 yarışmacısı İbrahim Giydirir daha önce berabere kaldığı Hollandalı Bas Vorstenbosch ile rövanş yapacak. 95 kg’da WBC DÜNYA ve AVRUPA şampiyonu olan Milli gururumuz Funda Alkayış, TV 8,5 şampiyonluk kemeri için İtalyan rakibi Rederica Aprino ile 5 roundluk maç yapacak.



81 kg’da turnuva heyecanı soluksuz izlenecek. Mersinli Milli sporcu Oğuz Şeker, Avrupa Şampiyonu Samet Keser, Milli Sporcu Mücahit Nacak ve İran Milli Takım Sporcusu Ali Taklo TV 8,5 gümüş kemeri için mücadele edecekler.



Gecenin bir diğer maçı ise 3 kez Dünya, 3 kez Avrupa Şampiyonluğu yaşamış Hero lakaplı efsane sporcu Fikri Arıca’nın olacak. Hollandalı rakibi Nijman’a karşı Süper Fight maçı yapacak. 75 kg son iki maçını Türk sporcu ile yapan ve galip gelen Surinamlı Marco Pique, Türkiye’nin en iyi 75 kg olarak kabul edilen İsmail Uzuner ile mücadele edecek. 75 kg’daki bir diğer maç ise Moldovalı şampiyon Ciristian Dorel ile Trabzonlu Yahya Alemdağ arasında olacak.



Alkayış Fight Arena Muay Thai Profesyonel Süper Lig heyecanı 22 Temmuz’da efsane kadrosu ile start alıyor. Turnuvanın bir sonraki ayağı ise 9 Eylül Cumartesi günü Malatya’da gerçekleşecek



 


Etiketler tv8 5
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin