'TÜRKAN'IN İLK BÖLÜMÜNÜ BÜTÜN EKİP BİRLİKTE İZLEDİ

Kanal D'de uzun bir süredir tanıtımı dönen "Türkan" dizisinin dün akşamki ilk bölümünü dizi ekibi yemek yiyerek birlikte izledi...

Google Haberlere Abone ol
'TÜRKAN'IN İLK BÖLÜMÜNÜ BÜTÜN EKİP BİRLİKTE İZLEDİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı Kurucusu, eğitim gönüllüsü, cüzzamla savaşta öncü Prof. Dr. Türkan Saylan’ın hayatını anlatan Türkan, dün akşam izleyicilerle Kanal D ekranlarında buluştu.


 


Dizi, dün akşamki ilk bölümüyle 7.1 rating ve 20.8 share ile AB’de 3’üncü, Totalde ise 5.4 rating ve 16 share ile 4’üncü sırada yeraldı.


 


Dizi ekibi birinci bölümü, Yıldız Parkı Dahill Restaurant’ta bir yemek yiyerek birlikte izledi. Kanal D Genel Müdürü İrfan Şahin, Koliba Film’in sahibi Ata Türkoğlu, tüm oyuncular ve teknik ekibin katıldığı yemekte Pınar Öğün’ü eşi Mehmet Ali Alabora yalnız bırakmadı.  


 



 


Türkan’da, Saylan’ın hayatının yanısıra yakın tarihimizde yaşananların bir panoraması da çiziliyor. 1960’lı yıllarda tıp fakültesinde henüz bir öğrenciyken hayat boyunca peşini hiç bırakmayacağı idealleriyle karşılaşan Türkan’ın, üniversite yaşamı, arkadaşlık ilişkileri ve aile yaşantısından kesitler; cüzzam hastalığına karşı verdiği amansız mücadele; doktor, anne, idealist, yardımsever Türkan’ın yaşadığı olaylar; hayal kırıklıkları, azmi ve inandığı değerler, Türkan dizisinde Kanal D izleyicileriyle buluşuyor.


 


Eser            : Ayşe Kulin “Tek ve Tek Başına Türkan”


Yapımcı      : Koliba Film/Ata Türkoğlu


Yönetmen   : Türkan Derya


Senaryo      : Oya Yüce


Oynayanlar   : Pınar Öğün (Türkan), Saygın Soysal (Ali), Özgürcan Çevik (Orhan), Nesrin Kazankaya (Leyla), Damla Sönmez (Turhan), Murat Göksu (Fasih), Şenay Aksoy (Nadide), Fatih Koyunoğlu (Ayhan), İdil Yener (Sevinç), Rüzgar Aksoy (Haydar), Ozan Osmanpaşaoğlu (Turgut), Simel Keçicioğlu (Meral), Bora Cengiz (Tuğrul), Kerem Açarsöz (Gündüz)


Müzik           : Emre Dündar, Murat Uncuoğlu


 


 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin