TÜRKAN DERYA'NIN YÖNETTİĞİ TRT'NİN YENİ DİZİSİ BU AKŞAM BAŞLIYOR

TRT1'de ekrana gelecek ‘Sen de Gitme’ dizisinde Sinan Albayrak, Sezin Akbaşoğulları, Alican Yücesoy, Ayşenil Şamlıoğlu ve Bulut Aras başrolleri paylaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
TÜRKAN DERYA'NIN YÖNETTİĞİ TRT'NİN YENİ DİZİSİ BU AKŞAM BAŞLIYOR


Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizide, Mehmet ( Sinan Albayrak) çok başarılı bir cerrah ve mesleğinin zirvesindeyken çok sevdiği eşini kaybeder. Herkesi iyileştirebileceğine inanan Mehmet, aşık olduğu eşini kurtarmak için bir şey yapamaz ve mesleğiyle beraber kızı Elif’i (Elsem Akar) de bırakarak hayata küser. Elif’in babaannesi Leman Hanım’ın rahatsızlığıyla yedi yıl boyunca birbirini hiç görmeyen baba-kız yeniden bir araya gelecektir. Mehmet de, Elif de kendi hayatlarından “gidenlere” alışmaya çalışırken, hayatlarından “gidenlerle” başa çıkmaya çalışan insanlarla tanışacaklardır. Mehmet’in mesleğine yeniden başlayacağı hastanenin başhekimi Ceyda (Sezin Akbaşoğulları) ile tanışması onun hayatını daha da fırtınalı bir yola sokar…


YAPIM ŞİRKETİ: NTC MEDYA
YAPIMCI: MEHMET YİĞİT ALP
SENARYO: ÖZGÜR EVREN HEPTÜRK
YÖNETMEN: TÜRKAN DERYA
YAYIN KANALI: TRT 1
YAYIN GÜNÜ: 21 ŞUBAT / PAZARTESİ
YAYIN SAATİ: 19.55
OYUNCULAR: SİNAN ALBAYRAK (Mehmet Salihoğlu), SEZİN AKBAŞOĞULLARI (Ceyda Sevi), ALİCAN YÜCESOY (İlker Hekimoğlu), AYŞENİL ŞAMLIOĞLU (Esma Hemşire), BULUT ARAS (Rauf Hekimoğlu),  SERDAR ORÇİN (Alper), KEMAL UÇAR ( Kerem Bedirhan), HANDE DOĞANDEMİR (Aslı Güzelce), DİDEM İNSELEL (Neşe Şenalp), BULUT KÖPÜK (Sinem), MÜGE AKYAMAÇ (Müjgan Hekimoğlu), ŞENİZ KURULTAY (Zeynep), MELTEM PARLAK (Bahar), MİNE BIÇAKÇI (Ayşe), ŞİNASİ YURTSEVER ( Halil Uğrak), ATİLLA ŞENDİR (Ersin Eğridir), DİDEM UĞURLU (Zuhal Eğridir), FIRAT TOPKORUR (Cemal Salihoğlu),  CANAN ÜNAL (Sultan), HAYRULLAH EVRENOZ (Hüseyin), ZEYNEP IRGAT (Leman Salihoğlu), ESLEM AKAR (Elif Salihoğlu)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin