Türk Telekom Grubu'ndan ev telefonu müşterilerine müjde!

Türkiye’nin en büyük entegre telekomünikasyon şirketi, ev telefonu müşterilerine özel yeni bir kampanya serisini hayata geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Türk Telekom Grubu'ndan ev telefonu müşterilerine müjde!

Türk Telekom Grubu, vefalı ev telefonu müşterilerine özel “avantajlı konut sigortası” ile başlayan kampanya serisi şimdi de TTNET’ten 2 kat internet ve Samsung tablet fırsatları ile devam ediyor. Kampanya kapsamında evde internete doyasıya bağlanmak isteyen ev telefonu aboneleri, ilk 12 ay 50 GB fiyatına 100 GB internet fırsatına sahip olacak. Aynı zamanda dileyen ev telefonu müşterileri ayda 5 TL’den başlayan fiyatlarla Samsung Galaxy Tab 3 Lite tablete de sahip olabilecek. TTNET ve konut sigortası fırsatları 31 Aralık 2015’e kadar,  Samsung tablet avantajı ise 31 Mart 2016’ya kadar geçerli olacak.



Müşterilerinin her alanda ihtiyaç ve beklentilerini analiz ettiklerini ve buna uygun ürün ve hizmetler geliştirdiklerini belirten Türk Telekom Grubu Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, şunları söyledi:



“Müşterilerimizin hayatına değer katacak kampanyalar sunmayı önemsiyoruz. Geçmişten günümüze iletişimin vazgeçilmez bir parçası olan ev telefonları, sevdiklerimizle aramızda köprü kurmaya devam ediyor. Bu kapsamda biz de Türk Telekom Grubu olarak, vefalı ev telefonu müşterilerimize avantajlı fırsatlar sunmak istedik. Türkiye’nin en büyük entegre telekomünikasyon şirketi olarak ev telefonu kullanıcılarına farklı alanlarda sunduğumuz avantajlar devam edecek.” dedi.


Etiketler ttnet
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin