Türk oyuncu Game of Thrones'da!

Game of Thrones dizisinin 7. sezonunda Özge Gürel kadroya dahil olacak.

Google Haberlere Abone ol
Türk oyuncu Game of Thrones'da!

Sözcü'nün haberine göre; dünyada en geniş izleyici kitlesine sahip olan dizisi Game of Thrones’a, bir kez daha bir Türk oyuncunun katılacağı konuşuluyor. 29 yaşındaki Özge Gürel’in kadroya katılacağı ihtimali Türk izleyiciler tarafından coşkuyla karşılandı.



Türk oyuncu Game of Thrones'da!



Geçtiğimiz günlerde 6. sezonunun finalini yapan Game of Thrones’un yapımcılarının, yeni sezon için bir Türk oyuncu ile anlaştığı konuşuluyor. En son Kiraz Mevsimi dizisinde oynayan 29 yaşındaki genç oyuncu Özge Gürel’in kadroya dahil edileceği heyecan yarattı.



JON SNOW’UN ANNESİNİ OYNACAK



İzleyicilerin en sevdiği karakterlerden biri olan Jon Snow’un doğumu sırasında ölen annesi Lyanna Stark’ın 7. sezonda flashbacklerle dizide yer alacağı ve Stark’a Türk oyuncu Özge Gürel’in hayat vereceği konuşuluyor.



Özge Gürel eğer kadroya dahil olursa, Sibel Kekilli ile Tamer Hassan’dan sonra diziye katılan 3. Türk oyuncu olacak. Daha önce Onur Can Çaylı’nın da bir bölümün animasyonunda imzasının olduğu Game of Thrones’un 7. sezonunda Gürel’in oynayıp oynamayacağı merakla bekleniyor.


Etiketler özge gürel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin