Türk basınının efsane foto muhabiri hayatını kaybetti

TGC, Sürekli Basın Kartı sahibi Atılay Kayaoğlu'nun hayatını kaybettiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Türk basınının efsane foto muhabiri hayatını kaybetti

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Sürekli Basın Kartı sahibi foto muhabiri 73 yaşındaki Atılay Kayaoğlu'nun İstanbul'da hayatını kaybettiğini açıkladı.



Hürriyet Gazetesi'nde 38 yıl boyunca spor ve foto muhabirliği yapan, evli ve 1 çocuk babası Atılay Kayaoğlu, yaklaşık 7 yıl önce Bodrum'un Bitez Mahallesi'ne yerleşti. Atılay Kayaoğlu, 2 yıl önce yakalandığı böbrek ve karaciğer kanseri hastalığı nedeniyle, geçen Şubat ayının ortalarında, Bodrum'daki özel bir hastanede tedaviye alındı. Ardından İstanbul'a sevk edilen Atılay Kayaoğlu, geçen hafta İstanbul'da ablasının evinde istirahata çekildi. sağlık durumu ağırlaşan Atılay Kayaoğlu, bugün saat 16.30 sıralarında yaşamını yitirdi. Kayaoğlu'nun ölümü, basın camiasında büyük üzüntü yarattı.



Atılay Kayaoğlu'nun eşi Bahar Kayaoğlu, "Atılay'ın sağlık durumu son günlerde iyice ağırlaşmıştı. Ama o asla kendisini kötü hissetmiyordu. Hastanedeyken bile, 'Hadi eve gidelim' diyordu. Ablasının evine geldik, şu anda Etiler'deyiz. Yanında sürekli bir hemşire ve doktoru vardı. Son nefesini yitirirken de yine gerekli müdahaleler yapıldı. Ancak kurtaramadık, çok üzgünüm" dedi.



Türkiye gazeteciler Cemiyeti üyesi Atılay Kayaoğlu'nun cenazesinin 31 Mart cuma günü, Levent Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin