Turabi, The Challenge'da şampiyon oldu!

ABD'de yapılan The Challenge yarışmasında Turabi Çamkıran şampiyon oldu.

Google Haberlere Abone ol
Turabi, The Challenge'da şampiyon oldu!

ABD'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan The Challenge'a katılan Turabi burada da şampiyon olarak büyük ödüle sahip oldu. 750.000 dolar yani yaklaşık 5 milyon TL kazanan Turabi, haberi Instagram hesabından duyurdu.



Turbo lakaplı Turabi Çamkıran ABD'nin en çok izlenen yarışması The Challenge'a da damga vurdu. Turabi şampiyonluk sonrası 750.000 dolarlık (Yaklaşık 5 milyon TL) ödülün sahibi oldu.



Şampiyonluk sonrası açıklama yapan Turabi şu ifadeleri kullandı:



"Türk olmak zordur, Dünya ile savaşırsın. Türk olmamak daha da zordur. Çünkü Türk’le savaşırsın. Birçok Ülkelerin yarıştığı DÜNYALAR SAVAŞINDA Türkiye adına savaşı ben kazandım ve ŞAMPİYON oldum."






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



The Challenge “War of the Worlds” Şampiyonu “TURBO TURABİ”  Türk olmak zordur,Dünya ile savaşırsın. Türk olmamak daha da zordur. Çünkü Türk’le savaşırsın. Birçok Ülkelerin yarıştığı DÜNYALAR SAVAŞINDA Türkiye adına savaşı ben Kazandım ve ŞAMPİYON oldum. Benim için yarıştan çok bi ONUR meselesiydi.Her ne olursa olsun omuzuna Türkiye Bayrağını takınca yükü ağır oluyor. Bu yük altında ezilmediğim için çok mutluyum. Bu yarışa sunulmamın en büyük nedeni 2 şampiyonluğumun olmasıdır.Bu yüzden bana 3 projesinde yer veren ağabeyim ACUN ILICALI’ya ve beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan siz SEVENLERİME çok teşekkür ederim. Ayrıca Acun abi bi iddamız vardı;“3. defa şampiyon olamazsın”demiştin. Survivorda beni sağlığımdan dolayı geri çektiğin için o zaman ki dönem geçersiz olmuştur.Ki iyiki de oynatmadın belki de daha kötü olacaktım ve bu projede yer alamıyacaktım.Ben de sana daha büyük bir 3. Şampiyonlukla dönüyorum.Bence iddayı ben kazandım.Yine de büyüğüm olarak karar senin.:) “” Who Will Survive? Of course TURBO First of All I will like to thank the MTV and The Challenge family for giving me this opportunity. From today and onwards I am really happy to be part of the MTV family. @mtv @challengemtv @acunilicali #turbo #turabi #turboturabi #thechallenge #challenge #champion #thechallenge33 #survive #winner #victory #turkey



TURBO TURABİ (@turabi)'in paylaştığı bir gönderi (22 May, 2019, 7:36ös PDT)






Turabi Çamkıran daha önceki yarışmalardan kazandığı paraları ailesine verdiğini söylemişti. Çamkıran bu yarışmadan kazandığı parayı da ailesine vereceğini söylerek, 'Benim parayla pulla işim olmaz kuruşuna bile dokunmadan anneme vereceğim. Daha önce yaptığım gibi...' ifadelerini kullandı.



Acun Ilıcalı'dan Turabi'ye tebrik



Acun Ilıcalı, The Challenge yarışmasında şampiyon olan Turabi'yi tebrik etti. Ilıcalı, Turabi için şunları söyledi:



"ABD'deki The Challenge şampiyonluğunu kutluyorum. Yurt dışında da kendini kanıtlamış oldun. Vefalı olduğunu hep gösterdin, bizimde katkımız olduysa ne mutlu bize"



Turabi, The Challenge'da şampiyon oldu!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin