Tuba Ünsal, Cem Yılmaz'ın yabancı misafirlerini ağırladığı ev partisinde coştu

Ünsal, dün akşam yakın dostu Cem Yılmaz, Ozan Güven ve yabancı misafirleriyle eğlendi.

Google Haberlere Abone ol
Tuba Ünsal, Cem Yılmaz'ın yabancı misafirlerini ağırladığı ev partisinde coştu

Şu günlerde Sabahattin Ali'nin kült eseri Kürk Mantolu Madonna'yı sahneye koyan Tuba Ünsal, dün akşam yakın dostu Cem Yılmaz, Ozan Güven ve yabancı misafirleriyle eğlendi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, bu yıl 14 ve 17 Eylül tarihlerinde düzenlenen Contemporary İstanbul'a her yıl olduğu gibi büyük ilgi göstermişti.



Tuba Ünsal, Cem Yılmaz'ın yabancı misafirlerini ağırladığı ev partisinde coştu



Sanat eserlerini yakından inceleyen ve bir de değerli tablo satın alan Yılmaz, etkinlik için yurtdışından gelen misafirlerine İstanbul'u gezdirmeye devam ediyor. Yılmaz'a dün akşam eşi Mirgün Cabas İsviçre'de olan Tuba Ünsal da katıldı. Cem Yılmaz, yakın dostu Ozan Güven'le önce arkadaşları Alfonso Diaz ve Isabella Croxatto ile bir mekanda yemek yedi. Daha sonra Tuba Ünsal'ın da katıldığı ekip soluğu Cem Yılmaz'ın Levent'teki evinde aldı.



Tuba Ünsal, Cem Yılmaz'ın yabancı misafirlerini ağırladığı ev partisinde coştu - Resim : 2



Bir süre villanın bahçesinde sohbet eden Yılmaz, Güven, Ünsal ve yabancı misafirler daha sonra sohbetlerine içeride devam etti. Ünlü komedyen bir ara baterisinin başında geçip misafirlerini eğlendirdi. Yılmaz'ın yabancı misafirlerinden Alfonso Diaz ile fotoğrafını sosyal medyadan "Tanıştığıma memnun oldum" notuyla paylaşan Tuba Ünsal bir ara müziğin ritmine kaptırıp Diaz'la dans da etti.



"Tuba Ünsal, Cem Yılmaz'ın yabancı misafirlerini ağırladığı ev partisinde coştu" Galerisine Göz At



 



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin