TTNET DÖRT BÜYÜKLERE İNTERNET SPONSORU OLDU

TTNET, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a gelir getirecek internet sponsorluğu projesini hayata geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
TTNET DÖRT BÜYÜKLERE İNTERNET SPONSORU OLDU

Projenin tanıtımı için Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener katıldı.
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, yaptığı konuşmada 4 büyük kulübün milyonlarca taraftarının bu projeye katılarak hem takımlarına destek olacağını, hem de internet kullanımının yaygınlaşmasına katkı sağlayacağını söyledi. Yıldırım, "Ortada net bir iş var. Kazı kazan değil, zaman esasına dayalı net bir iş var. Bizim bilgi toplumu hedefimize adım adım ulaşmamızı sağlayacak. Mağlup yok, beraberlik yok, hep kazanmak var. Bu da herhalde kulüplerimizin duymak istediği bir şey. Türk Telekom grubu herhalde bu hizmeti bütün takımlarımıza yaygınlaştıracaktır" dedi.
2003 yılında "internet her eve lazım" dediğini, ancak bu sözüne o zaman fazla itibar edilmediğine dikkat çeken Bakan Yıldırım, "Ben internetle her şey mümkün demiştim o zaman. İnternetin gücü bugün dünyanın gündemini meşgul ediyor. Bir sitede yer alacak bilgileri herkes merak ediyor. İnternet şeffaflığın, hesap verilebilirliğin, anı anına ölçüp tartan yeni bir yaşam tarzı. İnternet çıktıktan sonra siyaset ve ticaret zorlaştı. Çünkü herkes söylediğiniz her şeyi, dünya gerçekleriyle, ülke gerçekleriyle uyup uymadığını kolayca kontrol edebiliyor. Bilgiye erişim çok kolay ve hızlı olmaya başladı. İnternet bir anlamda demokratikleşmeye, şeffaflaşmaya büyük katkı sağladı" şeklinde konuştu.


Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ise konuşmasında kulüp olarak sportif başarıyı hedeflediklerini anlatarak, "Ancak amaçlarımızı, vizyonumuzu Avrupa'da duyurabilmek, taraftarımıza ulaştırmayı da hedefliyoruz. Sponsorları biz başımızın üstünde taşırız. Dünkü Barcelona'yı seyrettiniz. Onları yakalamak ancak sponsorlarla mümkün olur" dedi. Demirören, Siyah-beyazlı taraftarları KartalNET'e davet ederek, hedeflerinin 2 milyon aboneye ulaşmak olduğunu belirtti.


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise Fenerbahçe olarak, spor kulüplerinin başarılara güçlü ekonomik yapıyla ulaşabileceğini ifade ederek, "12 yıllık kulüp yönetiminde sponsorluklara önem verdik. Avea ile Fenercell'de kısa sürede başarılar elde ettik. Dört büyük kulübü bir araya getirdiği için TTNET'e teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'nin internet hizmetinin ismini Sarı-lacivert internet olarak belirledik. Taraftarlar aynı kalitede, aynı fiyatlarla kendi kulüplerinin markasıyla alarak kulüplerine destek sağlayacaklardır. Kolayca FenerNET'e geçilebilecek ve Fenerbahçe'ye destek olabilecekler. FenerNET'i de diğer hizmetler gibi aynı ilgiyle kucaklayacaklardır" diye konuştu.


Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat da internetin hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğuna dikkat çekerek, "Türkiye'de 35 milyon insan internet kullanıyor. TTNET'in ortaya koyduğu bu proje, spor kulüplerinin uluslararası alanda rekabet edebilmeleri için hayata geçirilen projelerin bir parçasıdır. Mobil telefon, kredi kartı, sigorta gibi projelerimiz vardı. Tüm taraftarlarımızı bu projeye destek vermeye davet ediyorum. Biz idari, ekonomik büyümemizi sağladığımız takdirde sportif başarılarımız tesadüfen değil, süreklilik kazanacaktır" ifadelerini kullandı.


Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de kulübün kalıcı gelirlere kavuşması için yaptıkları işbirliklerin yeni bir örneğini yaşadıklarını anlatarak, "Taraftarlarımızın bu projeye beklentilerin üzerinde ilgi göstereceğine inanıyorum. Bu Türkiye'de bir ilk olacak. Trabzonsporlular kendi internetlerini kullanacak ve hiçbir ekstra külfetle karşılaşmayacaklardır. TrabzonNET'den elde edebileceğimiz gelir, taraftarların internet kullanımına bağlıdır. Taraftarlarımıza, çağın gereği olan kullandığı interneti TrabzonNET'ten almaları çağrısında bulunuyorum. İnternetin rengi bordo-mavi olacaktır'' dedi.


Projeyle ilgili bilgi veren TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz ise, "Futbol kulüplerimize yeni bir gelir modeli oluşturarak, kulüplerimizin küresel rekabet ortamında gelir kaynaklarının artırılmasına katkı sağlamış oluyoruz. Bu projede taraftarlara da ayrıcalıklı fırsatlar sunacaktır. Taraftarlar,artık kendi kulüplerinin adına KartalNET, FenerNET, GSNET ve TrabzonNET internet paketlerinden alabilecekler. Böylece taraftarlar hem kendi takımlarının renklerinde internete bağlanacaklar, hem de taraftarları
oldukları takımların başarılarına katkı sağlayabilecekler" şeklinde konuştu. İHA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin