TRT'nin yeni Genel Müdürü hangi isim oldu?

İbrahim Şahin'in yerine gelecek isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
TRT'nin yeni Genel Müdürü hangi isim oldu?

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile perşembe günü yaptığı görüşmenin ardından izne ayrılan ve  izin dönüşü geçerli olmak üzere istifasını da veren İbrahim Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı kararname ile Samsun Valisi olarak görevlendirilmişti. 



Medya kulislerinde Şahin'in yerine kimin geleceği merak konusu oldu. Yeni TRT Genel Müdürü olarak kulislerde; Genel Müdür Yardımcıları Şenol Göka, İbrahim Eren ile TRT haber Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör'ün adı öne çıktığı belirtilmekteydi.



Edinilen bilgiye göre, Şenol Göka, seçim süreci tamamlanana kadar vekaleten TRT Genel Müdürlüğü'nde görevlendirildi. 



TRT'nin yeni Genel Müdürü hangi isim oldu?



Şenol Göka kimdir?



1979 yılıdna Denizli Lisesi'nden mezun olan ve Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon bölümü mezunu olan Şenol Göka 1986 yılından beri TRT'de görev yapıyor. 



28 haziran 2014 tarihi itibari ile TRT Genel Müdür yardımcılığı görevine atanmıştı.  Göka daha önce TRT Radyo Dairesi başkanlığı görevinde bulunmuş ve bir çok başarılı projeye imza atmıştı.  Göka'nın "İnsan ve Mekan – Bir Bütünün İki Farklı Görüntüsü","Her Halde İnsan","Radyo Olmalı" ve "Siyaset, Medya ve Zihnime Yansımalar" isimli 4 kitabı bulunuyor.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin