TRT'nin 'Tek Yürek' dizisinde flaş değişiklik!

TRT1'de ekrana gelecek olan 'Tek Yürek'in çekimleri tam gaz sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
TRT'nin 'Tek Yürek' dizisinde flaş değişiklik!

'Diriliş Ertuğrul', 'Payitaht Abdülhamid', 'Elimi Bırakma' ve 'Kalk Gidelim' projeleri büyük ilgi gören TRT1, dizi atağına devam devam ediyor.



Peş peşe 'Vuslat' ve 'Halka' isimli iki yeni projeyi seyirciyle buluşturacak olan kanalın üçüncü iddialı işi ise gerçek bir başarı öyküsünü anlatan 'Tek Yürek' dizisi...



Degas Film/Ahmet Kayımtu'nun yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Başlıca rollerini Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan, Eslem Akar, Atakan Yılmaz, Tugay Bahşi, Arda Aranat, Kaan Altay Köprülü, İbrahim Yıldız ve Hakan Salınmış ile Kadriye Kenter’in paylaştığı diziyi Meriç Demiray, Banu Tekcan ve Elif Asılkefeli kaleme alıyordu.



Ancak son gelen haberlere göre 'Tek Yürek'in senaryo ekibi değişti. Müziklerine Tuna Velibaşoğlu ve Deniz Bijen Rahimi'nin imza attığı iddialı projeyi ikinci bölümden itibaren dizi sektörünün güçlü kalemlerinden Özge Efendioğlu ve ekibi yazacak. Efendioğlu daha önce 'Elveda Rumeli', 'Sevdaluk' ve 'Rüzgârın Kalbi' gibi sevilen dizileri kaleme almıştı.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



TRT'nin 'Tek Yürek' dizisinde flaş değişiklik!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin