TRT'DE DÖRT PARTİ REFERANDUM KONUŞMASI YAPACAK

Yüksek Seçim Kurulu, 12 Eylül Pazar günü yapılacak referandum ile ilgili TRT'de Meclis'te grubu bulunan dört partinin konuşma yapacağına karar verdi.

Google Haberlere Abone ol
TRT'DE DÖRT PARTİ REFERANDUM KONUŞMASI YAPACAK

Yüksek Seçim Kurulu, TRT'de 12 Eylül Pazar günü yapılacak referandum ile ilgili Meclis'te grubu bulunan 4 partinin propaganda konuşmaları yapmasına karar verdi.
Yüksek Seçim Kurulu'nun Resmi Gazete'de yayımlanan kararına göre, TRT'de Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Barış ve Demokrasi Partisi temsilcileri propaganda konuşmaları yapacak.
Yüksek Seçim Kurulu, Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerin TRT'de Anayasa değişikliğinin açıklanması ve tanıtılması amacıyla 5 Eylül Pazar günü sabahı ile 11 Eylül 2010 Cumartesi günü saat 18.00'a kadar olan süre içinde konuşma yapacağına karar verdi.
Siyasi partiler radyo ve televizyonda konuşma yapmak istediklerini en geç 24 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00'a kadar Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığına bildirecek.
Radyo ve televizyonda konuşma yapmak için başvuracak olan siyasi partilerin yayın zaman ve sıraları 11 Ağustos Çarşamba günü saat 15.00'da Yüksek Seçim Kurulu Toplantı Salonunda ad çekme yöntemiyle belirlenecek. ANKA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin