Tom Cruise'ye yumurtalı şaka

Hollywood'un ünlü aktörü Tom Cruise, Amerika'nın ünlü komedyeni Jimmy Fallon'un programında "yumurtayla Rus ruleti" oynadı, ortaya renkli görüntüler çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Tom Cruise'ye yumurtalı şaka

Amerika'nın ünlü komedyeni Jimmy Fallon, dün akşamki programında Hollywood'un ünlü aktörü Tom Cruise'u ağırladı. Fallon'un programda Tom Cruise'la şovun bir parçası olarak "yumurtayla rus ruleti" oynadığı renkli görüntüler, You Tube'da izlenme rekorları kırdı.



Amerikalılar tarafından çok izlenen "Jimmy Fallon'la Geç Saatler" adlı programda Fallon, Tom Cruise'a karşılıklı olarak "yumurtayla rus ruleti" oynamayı teklif etti. Cruise'un oynamayı kabul etmesi üzerine kendisine hengisinin çiğ hangisininm pişmiş olduğunu bilmediği 8'i pişirilmiş ve katı halde bulunan, 4'ü ise çiğ olan bir düzine yumurta getirildi. İlk seçimi Cruise'ın yapması istendi. Bunun üzerine ünlü aktör şans eseri ilk seferinde çiğ olan bir yumurtayı seçerek başında kırdı. Canlı yayında üstü başı çiğ yumurta içinde kalan Cruise, şaşkınlığını gizleyemezken, kendisine sıra ikinci kez geldiğinde yine şans eseri çiğ olan yumurtayı seçerek başında kırması karşısında kendisi ve Fallon da dahil tüm seyirciler gülme krizine girdi. İHA



VİDEO İÇİN TIKLAYIN






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin