Tolgahan Sayışman doktor oldu!

Ünlü oyuncu Eski Sevgili filmi için doktor oldu.

Google Haberlere Abone ol
Tolgahan Sayışman doktor oldu!

Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Bade İşçil’in paylaştığı, Eski Sevgili filminde yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman beyaz önlük ve steteskopla kamera karşısına geçti.



Sayışman’ın canlandırdığı 'Doktor Barış' karakteri şimdiden seyircinin ilgi odağı oldu. Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Tolgahan Sayışman ve Bade İşçil’in başrollerini üstlendiği, 63 kere ayrılıp barışan bir çiftin aşk hikâyesinin anlatıldığı Eski Sevgili filmi senaryosuyla büyük merak uyandırdı.



Tolgahan Sayışman doktor oldu!



Filmde beyaz önlüğüyle dikkatleri çeken yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ‘Doktor Barış’ rolüyle izleyiciyle buluşacak. 14 Şubat günü yolları tesadüfen kesişen çiftin macera dolu bir gününün anlatıldığı filmde, Tolgahan Sayışman’ın steteskopla objektiflere yansıyan görüntüleri filme olan heyecanı daha da arttırdı.



Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda bir horoz ve felsefi ayı tiplemesine hayat veren Sadi Celil Cengiz ve Ünal Yeter de yer alıyor. ‘Eski Sevgili’ filmi, yürütücü yapımcılığını Deniz Işık’ın, yapımcılığını Zekayi Kavrazlı ve Avni Sezen'in üstlendiği Bpn İstanbul ve Play Plus Medya ortak yapımı olarak çekildi.



Tolgahan Sayışman doktor oldu! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin